Star

24 Februar, 2021 19:00

Goca mora u Titel da ISPROSI snajku! Rodići postavili USLOVE!

Nebojša Tubić Žabac uspeo je da pokvari sreću Goce Božinovske koja čeka prvo unuče!

Goca besna na bivšeg!

Žabac, inače Gocin bivši partner, izjavio je u jednoj emisiji da je pokojni Šijan izbacio pevačicu s decom na ulicu pošto ga je uhvatila u preljubi!

U Kraljevu sam, slabo gledam televiziju, a onda me odjednom svi zovu i prepričavaju mi šta je Žabac pričao o meni. Mama mi je polumrtva, žena je fenomen, ali je živa. Nije mi ni do čega, a onda Žabac ode u neku emisiju i priča sve i svašta. Istina je da sam mu prva dolazila u posetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Kada je u bolnici ležao ranjen, ja sam mu pomogla kao čovek jer su doktori rekli da je stalno pitao za mene i molio ih da me pozovu. Bio je prema meni dobar čovek i ja sam ga zbog svega maksimalno ispoštovala – kaže Goca za Star, besna što uopšte mora da objašnjava takve insinuacije:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Šta mu treba da sad spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili ne. Ne znam šta mu je?! Verovatno su to posledice ranjavanja, pa posle toliko godina to sve pominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, čak ni mene nije pominjao, a sada me ne vadi iz usta. Ej, lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio na ulicu sa dvoje male dece. To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu, nego sam se ja sa decom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča. Ja se sa Žapcem čujem jednom u dva tri meseca, i to kada me on pozove da vidi šta radim i kako sam. Popričamo i to je to. On je u suštini dobar čovek. Ali ne vidim potrebu da sada priča o meni. Jedino ako ga nešto tera da izbaci sve to iz sebe – kaže Goca i objašnjava da joj je sin Mirko zabranio da priča o unučetu i svim detaljima.

Goca mora u Titel da isprosi snajku!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Ne smem ništa više da priča. Pol bebe još ne znamo. Njih zovite, Mirka i Bojanu, pa neka vam kažu, oni su posebna porodica sada. Ja ništa više ne znam, ni šta su planovi, ni šta rade, jer im smeta kad ja pričam o njima za medije. Eto sada mi je sve zabranjeno pa i da se mešam u planove i sređivanje sobe za bebu. U Titel još nisam išla kod prijatelja, ali ovih dana treba da se organizujemo. Biće to jedan svečani ručak kako bismo se i zvanično upoznali. Ja sam većinom u Kraljevu, a Bojanini roditelji imaju razumevanja prema meni – otkrila je pevačica za Star koja je planirala da prva ugosti Bojanine roditelje, ali ipak ide ona kod njih u Titel da isprosi snajku kako srpski običaji nalažu, baš kao što je i Ceca pre dve godine išla po Bogdanu.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ