Star

February 2, 2022 08:00

By

GODINE SU SAMO BROJ: Ovo je 18 godina stariji muž šarmantne voditeljke!

Nova, ali i stara voditeljka kultnog kviza “Slagalica”, Jelena Simić ne prestaje da iznenađuje gledaoce svojim sofisticiranim i elegantnim izdanjima iz emisije u emisiju, iako je skrenula pažnju na sebe, malo ko zna detalje vezane za njen privatan život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

Jelena je već bila deo kviza, ali se šarmantna voditeljka ponovo vratila na male ekrane posle trudničkog bolovanja.

Naime, Jelena je angažovana u martu 2020. godine da vodi kultni kviz “Slagalica”, ali su joj radosne vesti o trudnoći promenile planove, te je otišla na porodiljsko odsustvo.

Kako se nedavno vratila na male ekrane, mnogi gledaoci su očigledno dali ”zeleno svetlo’, ako se uzmu u obzir pozitivni komentari koji kruže po društvenim mrežama, pogotovo Tviteru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

GODINE SU SAMO BROJ

Nema sumnje da Jelena dobro izgleda za svoje godine, a taj epitet se može pripasti i njenom znatno starijem suprugu, sudeći po fotografijama, Draganu Simiću, kog voditeljka redovno pokazuje na svom profilu na Instagramu.

Dragan Simić (59) je, prema podacima koji se zvanično mogu pronaći na Internetu, profesor na Fakultetu političkih nauka, a po objavama sa Instagrama popularne voditeljke možemo zaključiti da oni uživaju u svojoj ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

Upravo sa njim je  Jelena u srećnom braku, te krunu njihove ljubavi su njihova deca, ćerka Una i sin Aleksa.

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/INSTAGRAM