Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal
Svet

July 20, 2023 15:30

By

Voditeljka Slagalice očajna: Kristina jedva izvukla živu glavu, gorela joj kuća u superćelijskoj oluji FOTO

Trauma Kristine Radenković nastala je usled vremenske nepogode

Srbiju je sinoć pogodilo strašno nevreme nalik tornadu, a štetu od takozvane superćelijske oluje pretrpeli su mnogi, čak i poznate ličnosti. Među njima se našla i poznata voditeljka kviza ‘Slagalica’ koja je o svemu obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama i tako svima stavila do znanja da je sinoćna oluja postala nova trauma Kristine Radenković.

Pročitajte: Bleda senka lepotice sa malih ekrana – Kristina Radenković bez šminke naišla na salvu kritika FOTO

Trauma Kristine Radenković

Instagram

U nevremenu koje je sinoć nosilo sve pred sobom bilo je dosta povređenih, te ne čudi što je lepa voditeljka stanje u kom se cela Srbija našla predstavila kao svojevrsni šok koji je i na nju ostavio posledice iako je prošla bez štete i povreda. Kako je sama navela, ipak je to stres i trauma Kristine Radenković.

Pročitajte: I ona je podlegla trendu podmlađivanja – Evo kako Kristina Radenković izgleda posle posete estetskom hirurgu FOTO

Trauma Kristine Radenković

Ata images

Naime, Kristina je svedočila nezgodi koja je zadesila njene prve komšije, te je priskočila u pomoć, iako je sve bilo toliko jezivo i strašno da je postalo trauma Kristine Radenković za ceo život.  Uprkos tome, voditeljka je snimila požar koji je brzo lokalizovan, a dogodio se tik ispred Kristinine kuće u Novom Sadu.

Pročitajte: Nastradala Kristina Radenković – Mediji javljaju šokantne vesti o voditeljki

Trauma Kristine Radenković

– Noćas je bilo baš stresno. Hvala vatrogascima na brzoj intervenciji – napisala je Kristina, a onda je objavila još jedan stori:

– Mi smo OK, hvala svima na brizi, požar nije bio kod nas. Zahvaljujući vatrogasnoj službi, koja se uprkos svim intervencijama noćas brzo pojavila na licu mesta, sve je brzo lokalizovano – istakla je lepa voditeljka kviza ‘Slagalica’.

Pročitajte: I Kristina Radenković bila žrtva nasilja, ovo je njena ispovest o tome

Trauma Kristine Radenković

ATA images

Podsetimo, Srbiju je sinoć pogodila oluja razornog dejstva u kojoj su pojedini povređeni, a pričinjena je i velika materijalna šteta širom zemlje. U oluji osim običnih smrtnika štetu na svojim objektima pretrpele su i mnoge poznate ličnosti, među njima i Era Ojdanić, Goca Božinovska, Nada Topčagić i drugi.

AUTOR: Svet

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata Images/Rajko Ristić/Instagram