razvela se marija veljković
Svet

May 31, 2022 17:00

By

Marija Veljković zvanično razvedena: Ovo su razlozi zbog kojih je voditeljka ostavila supruga

Razvela se Marija Veljković

Voditeljka “Slagalice” se, još kada je rešila da okonča svoj brak pre nekoliko meseci, vratila u svoj devojački stan na Medakoviću, a njen dojučerašnji suprug ostao je da živi u nekretnini za koju je ona podigla kredit. Iako je Veljkovićeva napustila taj stan, ona je, kako saznajemo, nastavila da plaća rate za kredit jer Milan već mesecima nema stalan posao. Prema rečima domaćih medija a kako piše “Kurir Stars” pretprošlog četvrtka zvanično se razvela od supruga Milana Milovanovića.

Pročitajte: U jeku priča o razvodu Marije Veljković, Ćertić napravio još jedan šokantan potez: Na Instagramu obelodanio prosidbu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Prema rečima sagovornika pomenutog časopisa “Kurir Stars“, koji je upućen u ovaj razvod, Milovanović često menja poslove, pa stoga finansijski nije stabilan.

Mariju poznajem dugo i mogu da vam kažem da je veoma odgovorna žena. Vredno radi i bori se za svoju porodicu. Tokom braka na sve načine je pokušavala da pokrene muža, ali očigledno nije u tome uspela. Razvod je bio neminovan. Nije htela da trpi nesigurnost, a Milan je često menjao poslove. Radio je nekoliko meseci, pa dobije otkaz, i opet Jovo nanovo. Sve je bilo na njenim leđima. I deca i posao i sve obaveze, da ne pričam o troškovima. Razgovarala je ona sa njim, motivisala ga i pokušavala na sve načine da ga stabilizuje, ali bezuspešno – priča naš sagovornik.

Pročitajte: Novi detalj afere Ćertića i Marije Veljković drma srpsku javnost: Ko je tu koga izbacio iz stana?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Prema njegovim rečima, Veljkovićeva ima maksimalnu podršku roditelja, što joj je pomoglo u teškoj situaciji.

Njena porodica je jedna od cenjenijih u Zaječaru. Otac Mirko je čuveni ortoped i godinama je bio direktor Medicinskog centra. Sada ima svoju ordinaciju u Knjaževcu, radio je i u inostranstvu. Marija je od malih nogu navikla da je okružena ljudima koji privređuju, rade i imaju obaveze. Roditelji su joj kupili nekretninu još dok je studirala i ona sada opet u njoj živi. Nije se udala zbog novca, ali želi pored sebe čoveka koji želi da radi – kaže izvor i nastavlja:

Pročitajte: Marija Veljković-Milovanović: Moj suprug češće kupa bebu nego ja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Ona je uvek bila zaposlena. Ne treba zaboraviti činjenicu da je na kastingu RTS 2005. godine od pet hiljada prijavljenih baš ona izabrana za rad u toj medijskoj kući. Od tada je maksimalno posvećena poslu TV voditelja, a i pored toga je radila još dva posla. Kao što to biva, zaljubila se i bila uverena da i njen partner deli ista uverenja, obaveze, ali ispalo je da nije baš tako. Sve je bilo na njenim plećima. Nije mogla da podnese takav život. Želela je da se što pre razvede kako bi nastavila sa normalnim životom bez tenzije. Sada je posvećena deci i poslu kako bi ispunila sve finansijske zahteve koje život nameće. Ja sam joj godinama prijatelj i znam tačno šta se sve izdešavalo, zato sam i merodavan da ovo sve kažem – završava nas sagovornik.

U više navrata, domaći mediji pokušali su da stupe u kontakt sa Veljkovićevom, ali ona nije odgovarala na pozive.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR STARS

FOTO: Instagram / Insatgram Screenshot