Scandal

31 Januara, 2021 16:00

HAOS ZBOG JK! Duškovu ljubavnicu TV voditeljku ČEKA OTKAZ!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Duško Tošić navodno imao kratku aferu sa poznatom TV voditeljkom koja radi na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, nastao je opšti haos!

TV voditeljku čeka otkaz?

Kako Scandal! saznaje, sve medijske kuće koje imaju nacionalnu frekvenciju u poslednjih nekoliko dana proveravaju svoje TV voditeljke jer niko ne želi lošu reputaciju, a tek navodna afera sa oženjenim fudbalerom čija je žena Jelena Karleuša, to tek ne dolazi u obzir! I dok se po televizijama vrše inspekcije s namerom da se sazna koja osoba je u pitanju, JK i Duško kuliraju i ne odgovaraju na pozive medija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Sve televizije kod kojih je moguće da radi sporna dama, digle su veliku frku. Ako se utvrdi da je priča istinita i kad se sazna ko je žena koja ludi za Duškom, momentalno će dobiti otkaz – kaže izvor Scandala! i dodaje:

Naravno, svi su tu vest uzeli s rezervom jer je očigledno da Duško i Jelena imaju lep brak, ali kako niko ne želi afere i skandale, čak i ako je sporna dama samo jurila Duška, dobiće otkaz – priča izvor i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ipak je JK veliko i važno ime i ima saradnju sa svim TV medijima. Tačnije, svi je cene i poštuju, odgovara im jer diže gledanost i stoga neće ni svađu s njom. Istina, Jelena nekoliko godina ne ide na jednu televiziju, ali čak i čelnici te kuće uvažavaju njen rad, lik i delo u ime jako dobre saradnje koju su imali. U svakom slučaju, sve i da je postojala navodna afera, niko ne želi da u svom timu zaposlenih ima osobu koja navodno rastura brakove – završava izvor za Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!