Imidž Cece Ražnatović
Svet

December 5, 2023 20:45

By

Talisman koji Ceci donosi sreću, bez njega ne napušta dom: Evo u čemu joj najviše pomaže

Imidž Cece Ražnatović često podrazumeva ovu boju u autfitu

Imidž Cece Ražnatović nikad se nije preterano menjao ali je svakako s godinama postajao moderniji i u skladu s trendovima. Budući da Ceca Ražnatović važi za jednu od najbolje stilizovanih dama sa javne scene. U njenom stilu možemo videti najskuplje odevne komade kao i one koje najviše preferira. Osim toga što je veliki poznavalac mode, čini se da je pevačica fokusirana i na boje koje osim što joj lepo stoji imaju i posebno značenje.

imidž Cece Ražnatović

Foto: ATA images

Imidž Cece Ražnatović u boji koja joj fantastično pristaje

Majka Veljka i Anastasija jedna je od članica žirija u Zvezdama Granda a budući da ova uloga nosi veliku odgovornost Ceca se trudi da u svakom momentu izgleda odlično. Imidž Cece Ražnatović efektan je i mnoge dame ga obožavaju-

Pročitajte Ceca Ražnatović o godinama – Niko ne sme da mi kaže da sam matorka

Na snimanjima popularnog muzičkog serijala viđali smo je u nebrojeno mnogo izdanja – od ležernih, preko elegantnih do onih lepršavih pa čak i poslovnih. Varijacija je milion, stilova isto toliko, a boja?

Imidž Cece Ražnatović

Ata images

Čini se da lepoj pevačici sve stoji kao saliveno, ali ono što smo mogli da primetimo jeste da Ražnatovićevoj izuzetno “leži” zelena boja, različitih nijansi.

Pročitajte Neće im biti svejedno – Nakon saznanja da će drugi put postati baka, Ceca Ražnatović Veljku i Bogdani poručila ovo

Nedavno smo je videli u kratkom vremenskom razmaku u par varijacija i svaka joj pristaje jednako dobro.

Imidž Cece Ražnatović

Foto: Rajko Ristić

Imidž Cece Ražnatović često podrazumeva kežual autfit i prirodne boje

Osim toga što zelena boja izuzetno pristaje crnkama i brinetama, ona unosi i dozu vedrine u vaš stil pa je potpuno nevažno da li ćete ovu boju nositi danju ili u večernjim satima. U narodu postoji i uvreženo mišljenje, da ljudi koji biraju zelene nijanse definitivno vole da budu u prirodi i teže većim uspesima u životu. Imidž Cece Ražnatović definitvno je pkrio najvažnje segmente stajlinga.

Pročitajte Ovako je izgledala kao devojčica – Ceca Ražnatović je nikad nije želela a ona se sada oglasila moćnim rečima

Interesantno je da neke studije pokazuju da ljubitelji ove boje više teže za sigurnošću. Ova boja asocira na obilje, smirenost, zdravlje, rast, učenje.

Imidž Cece Ražnatović

Foto: Rajko Ristić

Osvrćući se konkretno samo na stilski odabir, modni znalci bi rekli “odličan – pet” a oni koji ovo gledaju sa drugih aspekata, rekli bi da je ova boja njena amajlija bez koje nipošto ne napušta porodični dom te i da imidž Cece Ražnatović retko ko može da nadmaši.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images