Odluka Milana Stankovića svet portal svet
Svet

March 1, 2023 14:17

By

Milan Stanković konačno u javnosti: Novi izgled ukazuje na to da se zamonašio VIDEO

Izgled Milana Stankovića iznenadio sve

Pevač Milan Stanković dugo je u medijskoj ilegali, niti nastupa, niti novinarima daje izjave, a njegove objave na društvenim mrežama možemo da vidimo tek svakih nekoliko meseci.

Pročitajte: Saša Popović raskrinkao Radu i Milana – Ona je otplaćivala njegove dugove, u pitanju su desetine hiljada evra

Milan Stankovic

Rajko Ristić

Dugo se šuškalo da je pevač mikrofon okačio o klin i da se posvetio privatnom biznisu koji donosi dosta novca. Neki su čak tvrdili da je pevač mir pronašao u manastiru, te da je odlučio da se zamonaši.

Pročitajte: Milan Stanković u manastiru potražio spas zbog zlih ljudi sa estrade – Evo šta su mu radili 

Bojan Vuković

A, kada je pre tri meseca objavio fotografiju uz reči: “Zar nije bolji stvarni od nestvarnog sveta” – mnogi su pomislili da je pevač definitivan u odluci da napusti estradu.

Ipak, snimak koji se pojavio na Instagramu, a na kome Milan peva u društvu koleginice Vesne Zmijanac, uliva nadu da, ćemo nekada veoma popularnog pevača, ponovo gledati na sceni.

Pročitajte: Zbog porodične tragedije približio se Bogu – Traume Milana Stankovića zbog misteriozne smrti koja nikad nije razjašnjena 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Orkestar Milana Malinovića (@orkestar_milanamalinovica)

I dok je njegov glas isti kao i pre nekoliko godina, izgled Milana Stankovića potpuno je drugačiji. Sa dugom kosom i bradom pevač zaista izgleda kao da se zamonašio, ali se njegovi fanovi nadaju da je on ipak odustao od te ideje.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM