Rođaka Saše Vidića
Svet

March 27, 2023 18:26

By

Sašu Vidića više niko ne prepoznaje: Znatno mršaviji, sa sedom bradom, kreator ne liči na sebe FOTO

Izgled Saše Vidića potpuno se promenio

Modni kreator Saša Vidić dugo je odolevao godinama, pa niko sa sigurnošću nije ni mogao da proceni koliko je star. Zbog toga su mnogi ostali iznenađeni saznanjem da kreator već dve godine gazi šestu deceniju.

Pročitajte: Saša Vidić otkriva šta je video u Breninoj kući – Nije mogao da dođe sebi

Izgled Saše Vidića

Instagram

Izgled Saše Vidića uvek je bio pesprekoran. On odlično obučen, u garderobi uvek prilagođenoj prilici… I dok je Vidić mnogima uspevao da pronađe manu kada je odeća u pitanju, njemu ni najstroži kritičari ne bi pronašli nijednu. Oduvek je izgledao poput profesionalnog sportiste, sa besprekornim smislom za modu, međutim, čini se da se u međuvremenu nešto promenilo.

Pročitajte: Saša Vidić odlučan – Cecinoj ćerki neću da kreiram venčanicu, priznajem samo prirodnu lepotu

Izgled Saše Vidića

ATA/IMAGES

Saša se još početkom koronavirusa povukao u ilegalu, pa nismo imali priliku da ga viđamo u medijima. A  najnovije fotografije koje su osvanule na Instagramu svedoče da izgled Saše Vidića nije kao nekada. Znatno mršaviji, sa sedom bradom, Vidić izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Pročitajte: Saša Vidić otkrio istinu o odnosu sa Sekom – Svađamo se kao Ciganke 

Izgled Saše Vidića

Instagram

S obziroma na to da je kreator prošle godine preminuo otac, mnogi su se zapitali da li je na izgled Saše Vidića uticao težak period koji je iza njega ili je ipak i on samo prestao da odoleva godinama.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM