Ceca Ražnatović i Seka Aleksić
Svet

1 септембра, 2023 11:45

By

Jedna Sekina rečenica bila je dovoljna da je Ceca zauvek izbaci iz života: Ovako je puklo dugogdišnje prijateljstvo

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić iznenada su prekinule kontakt

Ceca Ražnatović važi za ženu koja neguje prijateljstva koja traju decenijama. Zato na svim njenim proslavama iz godine u godinu viđamo uvek iste ljude. Međutim, kada nekog precrta iz života to je zauvek. Folk diva se nikada ne svađa, jednostavno se udalji i tako stavi do znanja da je prijateljstvu došao kraj.

Pročitajte Svi kažu da joj Ceca nije ni nalik – Fotografija Mire Veličković podelila javnost 

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić

Ata images

Takav slučaj bio je sa Mirom Škorić i Sašom Vidićem. I dok je Mira izbegavala da govori o tome zašto je došlo da prekida prijateljstva između nje i Cece, Saša je koristio svaku priliku da kaže nešto negativno o bivšoj drugarici. No, Ražnatovićka je dosledna svojoj odluci da ne odgovara ni na čije prozivke, niti se upušta u svađu sa bilo kim, pa tako nikada nije odgovorila na Vidićeve ružne reči upućene njoj.

Pročitajte Ceca ostaje bez vile na Kipru – Ovo su razlozi zbog kojih joj kiparske vlasti oduzimaju kuću 

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić

Instagram printscreen

Čak i kada je kreator preminuo Cece nije želela da daje bilo kakav komentar u vezi njegove smrti. A, to je, čine se pogodilo Seku Aleksić, koja se ubrzo nakon Cecine izjave da nema nikakav komentar u vezi sa Sašinom smrću oglasila na Twitteru.

– Pojedine persone treba da nauče šta je saosećanje i savest, da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste barem malo pravi vernici, a ne mehanički – napisala je.

Pročitajte  Majka voli najviše – Seka Aleksić se slomila zbog sina, ovo su novosti o njemu 

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić

ATA images

U ovim njenim rečima mnogi su prepoznali Cecu, ali Aleksićeva nije želela da otkrije da li je reč o njoj, piše Story.

– Neću nikada otkriti kome je to bilo upućeno. Nikada neću razumeti ljude koji su u veri, a kad treba to da pokažu, oni to ne urade. Budi vernik i praštaj – podvukla je Aleksićeva, a na pitanje da li je zapravo mislila na Cecu Ražnatović, ona je odgovorila:

Pročitajte Saša Vidić pred smrt otkrio razloge prekida prijateljstva s Cecom – Udarila ga je tamo gde je bio najosetljiviji 

Rajko Ristić

– Ne zanima me i ne interesuje me to. Pitajte te što spekulišu! Sašina smrt je za mene bila šok, čula sam se s njim desetak dana pre, planirali smo da pravimo neke stajlinge za mene. Teško mi je, iznenada se to desilo, pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je on čitavu estradu, pa i mene, ali sam sve praštala.

Pročitajte Ražnatovićka je spremna na sve – Bivša prijateljica otkrila koga je Ceca razvela i ko joj je pomogao u tome 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić godinama su bile u odličnim odnosima, posećivale se i uvek u superlativu govorila jedna o drugoj, međutim, očigledno da je sve prekinuto zbog samo jedne rečenice.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM