Sin Seke Aleksić
Svet

August 31, 2023 22:00

By

Majka voli najviše: Seka Aleksić se slomila zbog sina, ovo su novosti o njemu

Sin Seke Aleksić postaje đak prvak 

Jakov Piljkić, stariji sin Seke Aleksić stigao je na svet pre nepunih sedam godina nakon duge borbe pevačice za potomstvo.

Pročitajte Sporazumno smo doneli odluku – Seka Aleksić i Veljko Piljikić posle 13 godina braka… 

Sin Seke Aleksić

Mada su ga roditelji i čitava porodica željno iščekivali nisu ga razmazili, naprotiv od prvog dana uče ga pravim vrednostima zbog čega Seka ponosno može da se pohvali da je Jakov divan dečak.

Još pre par godina naučio je sva slova, a Biblija za decu prva je knjiga koju je od korice do korice nekoliko puta pročitao, divno i crta a pomenute sposobnosti moći će da pokaže od jeseni u školi piše Story.

Pročitajte U kući mi je haos, sinovi ne znaju ko im je mama – Seka Aleksić progovorila o bračnoj krizi, ogoljeno

Sin Seke Aleksić

Stariji sin Seke Aleksić od prvog septembra postaje đak prvak, čime se estradna umetnica pohvalila na Twitteru.

Roditelji čija deca kreću u prvi razred su dobili spisak ko je sa kim u razredu… ja sam se slomila od plakanja suze su radosnice podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože! – napisala je Seka.

Njene reči raznežile su brojne fanove, koji se sećaju sa kakvim se sve izazovima pevačica susretala dok nije postala majka, kao i koliko je bila srećna kada je Jakov stigao na svet.

Radosni su svi koji Seku dobro poznaju, prijatelji, poznanici i saradnici čitavog dana joj čestitaju, a kroz par godina estradnu umetnicu slična situacija čeka sa mlađim naslednikom Jovanom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images