Izjava Jovane Jeremić
Svet

February 10, 2023 22:15

By

Jovana Jeremić u novom ratu: Potkačila Zvezdana, pa oplela po Seki Aleksić, a evo i zašto

Izjava Jovane Jeremić razbesneće Seku Aleksić

Voditeljka Jovana Jeremić, nedavno je izazvala velike kontroverze u svojoj emisiji “Novo jutro” kada je iznela stav o ljudima sa Kosova i Metohije. Ovo je izazvalo dosta komentara i među poznatim ličnostima, a oglasila se i Seka Aleksić koju je naljutila izjava Jovane Jeremić.

Pročitajte: Jovana Jeremić oplela po miljenici nacije – Ove njene reči neće proći nekažnjeno 

Instagram

Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš. To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: “Jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…”, svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim – izjavila je voditeljka i izazvala brojne kontroverze.

– Jako žalosno! Ako ništa drugo mogla bi da uputi izvinjenje za početak svim ljudima sa Kosova – napisala je Seka na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Jovana Jeremić zaplakala za bivšim mužem – Njegova reakcija je sve iznenadila 

Ata images

Sada se Jovana oglasila i osula paljbu po pevačici uz reči da je ona “propala” kao pevačica, da su joj albumi propali, ali da joj ipak želi da napravi hit:

– Seka je mene napala, to morate nju da pitate, mislim da je to kriza identiteta, da je to kriza popularnosti, jer je Seka propala, stvarno albumi su joj propali, pesme su joj propale, ja joj želim hit – rekla je Jeremićeva.

– Ja njoj ništa ne zameram, ona je čak meni baš draga ovako osoba – rekla je Jovana za “Toksik TV”, a kako će pevačica reagovati na ove reči voditeljke, ostaje nam da saznamo.

Izjava Jovane Jeremić neće se dopasti Slavniću

Poznato je da voditeljka Pinka uvek govori ono što misli, pa je tako potkačila i učesnika Zadruge, Zvezdana Slavnića, kome se izjava Jovane Jeremić sigurno neće dopasti.

Pročitajte: Ovo će je skupo koštati – Jovana Jeremić otkrila tajnu Milice i Željka Mitrovića 

Ata images

– Za mene Zvezdan Slavnić nije kriminalac. Kriminalac je čovek koji živi tim stilom života, a on nije poput Ljube Zemunca i sličnih. Opet će me optužiti da branim kriminalce, ali ja sam odrasla sa starom gardom. On ne pripada tom miljeu. Zvezdan je p*****, a to je pokazao svojim ponašanjem prema ženi. On ima sigurno kompleks od oca, on je čovek koji je u svađi reagovao vođen adrenalinom. Pre bi mogao da bude ubica, nego kriminalac, ali nije ni jedno ni drugo. Zvezdan se vodi životinjskim instiktima – tvrdi Jeremićeva za Kurir.

 

IZVOR: NPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES