Jasna MIlenkovic JAmi
Scandal

March 25, 2022 15:14

By

Jami krije ćerku lepoticu, ali PORODIČNE TAJNE sada su otkrivene!

Jasna Milenković Jami i njena ćerka neverovatno liče, a često ljudi kažu da je Lea kopija Jami. Brojne fotografije mama i ćerke lepotice, na društvenim mrežama to i dokazuju. Ipak, mnogi ne znaju da one kriju i porodične tajne, preko koje su povezane sa poznatim zadrugarom.

Jami krije ćerku lepoticu!

Jasna Milenković Jami nesuđena je strina učesniku „Zadruge“ Anđelu Rankoviću. Popularna pevačica je u vezi s manekenovim stricem, beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, dobila ćerku Leu, pa ga je nedugo posle porođaja ostavila.

Jami i Peđa su bili zajedno pre više od 17 godina. Nakon skoro godinu dana veze, Jami i Peđa su 2001. dobili ćerku. Ipak, Rankovićev bratanac, koji je u rijalitiju, nikada ne priča o tome, iako često spominje strica.

Anđelo Ranković je veoma blizak s porodicom, a naročito s Peđom. Vezan je za strica i ko god prati rijaliti, može da čuje da ga on često spominje i pozdravlja. Ipak, s nesuđenom strinom nije u dobrim odnosima, zato i ne priča o ovoj temi i ne spominje sestru Leu. Po Anđelovim rečima, Jami im ne dozvoljava da viđaju devojčicu – pričao je izvor blizak manekenu svojevremeno i dodao da je njegov prijatelj vrlo emotivan.

Anđelo ne priča mnogo o toj temi zato što mu je bolna. Ipak, van rijalitija on često spominje sestru od strica i želeo bi da provodi vreme s njom. Njemu je to bolna tema, naročito jer ni njegov stric nema priliku da redovno viđa ćerku. Poslednje dve godine nije se ni čuo ni video s Jasnom, komunikacija im je loša – kaže izvor.

Podsetimo, Milenkovićka i Ranković se nikada nisu venčali, a ubrzo nakon što su postali roditelji, rastali su se. Jami je tada napravila pauzu u karijeri dugu tri godine kako bi se posvetila ćerki.

Lea je bila đak generacije, dobila je Vukovu diplomu i mnogo pohvala, govori tri strana jezika. Pre dve godine je upisala i fakultet.

PROČITAJTE I: Pričalo se da je Bekuta nasledila Mrkine milione, a sad Lepa Lukić sve otkriva: “Ana mora da radi”

FOTO: RAJKO RISTIĆ