Ćerka Jasne Milenković svet portal
Svet

December 10, 2023 14:15

By

Igra sudbine: Jami je voleo moćni političar, a njena ćerka već sada stala za govornicu Narodne skupštine

Ćerka Jasne Milenković lepa je i uspešna

Ćerka Jasne Milenković, Lea, veliku pažnju  javnosti je privukla kada je pevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju i  tada su svi mogli da primete da je prava lepotica koja neopisivno podseća na svoju majku. Pevačica Jami bila je u žiži javnosti 1990-ih godina i osim po sjajnom stasu i atraktivnom oblačenju, bila je poznata i po hitovima “Čokolada” i “Šibica”, a pričalo da je jedan poznati političar bio dugo zaljubljen u nju.

Ćerka Jami Milenković svet portal

ATA images

Ćerka Jasne Milenković iznenadila fotografijom

Iako se u javnosti najviše komentarisao njen izgled, ćerka Jasne Milenković pažnju je privukla i svojim obrazovanjem. Srednju školu je završila kao đak generacije, govori tečno četiri strana jezika, a na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost sve predmete polaže sa čistim desetkama.

Njena posvećenost politici je ostala posebno zapažena kada je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografije kojima je izazvala veliku pažnju.

Naime, ćerka Jasne Milenković svoje pratioce na društvenim mrežama neretko obraduje svojim fotografija iz privatnog života, pa je tako i ovaj put uradila kada se uslikala u skupštini Srbije, za govornicom, uz poznati citat Mahatma Gandija.

– “Budite promena koju želite da vidite u svetu” – citirala je Lea Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

Ćerka Jami Milenković svet portal

Instagram

Ćerka Jasne Milenković želi da se bavi diplomatijom

 

Jednom prilikom pevačica Jami se pohvalila uspehom svoje ćerke jer mnogi nisu verovali da je zaista toliko uspešna pa je uz sliku njenog indeksa i ocena objavila:

– “Pametni, učenjem do uspeha, a luzeri parama do diplome. Bravo Lea. Počeo ispitni rok” – ponosno je Jami pokazala sliku indeksa svoje ćerke, punog najviših ocena.

 

I Lea, ćerka Jasne Milenković se takođe pohvalila svojim uspesima pa je istakla šta joj je veoma bitno kada je njeno obrazvanje u pitanju. Pored jezika koje navela da zna, rekla je da je njen fakultet veoma težak, ali da ona sve predmete polaže sa najvišim ocenama i joj ne predstavlja problem što studira jedan od najtežih fakulteta jer ona to voli, a posebna joj je želja da se jednog dana bavi diplomatijom.

Ćerka Jami Milenković svet portal

Instagram

Pročitajte Jami krije ćerku lepoticu, ali PORODIČNE TAJNE sada su otkrivene

– “Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom” – izjavila je Lea.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram