Andjelo Rankovic
Star

February 6, 2022 17:00

By

Anđelo Ranković IZRADIO Teodoru Džehverović i Marijanu Zonjić! Evo šta im je uradio!

Anđelo Ranković krije da je bio u šemi sa Marijanom Zonjić. Njega je Marijana šutnula kada je otkrila da je lagao i zavlačio, pa Anđelo sada strahuje da se ona ne izlane, pa zato na sve načine pokušava da bude fin prema njoj od kada je ušao u Belu kuću.

Anđelo Ranković IZRADIO Teodoru Džehverović i Marijanu Zonjić!

Marijana mi se žalila da je Anđelo smara, da joj šalje poruke, da je zove da se vide, da izađu na večeru, čak je zvao i u svoj stan. A onda joj se dopao. Počeli su da se viđaju i smuvali su se, šta je dalje bilo iza zatvorenih vrata ja stvarno ne znam detalje. Jednom smo Marijana i ja išli na nastup Teodore Džehverović, a ona nas je cele noći popreko gledala. Tada nismo znali o čemu se radi – objašnjava Marijanin najbolji drug Nemanja i nastavlja:

Marijana Zonjic

Bojan Vuković

Kasnije je Marijana saznala da je Anđelo u paralelnoj vezi i sa Teodorom, ali da tu vezu kriju zbog njegove majke koja je nikada nije prihvatila. Došlo je do konflikta između Marijane i Teodore, njih dve se nisu podnosile zbog njega. Izigrao ih je obe. Teodora je to sve saznala, našla mu je neke poruke i onda je pretila Marijani porukama. Ma haos je bio, jer Marijana nije mogla da objasni da je on prvi jurio i slao joj poruke i da je tako sve krenulo. Tada su ga obe šutnule – objasnio je Marijanin drug koji je upućen u sva dešavanja.

Teodora Dzehverovic

Bojan Vuković

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ