Rešićka i Anđelo
Svet

August 28, 2022 16:15

By

Maske su pale: Rešićka u šoku, Anđelo ne može očima da gleda

Rešićka i Anđelo zaratili nakon raskida

Pošto su ga svi zadrugari prozivali da nije bio iskren u kratkoj vezi sa Sandrom Rešić, Anđelo Ranković više ne želi da se folira pa je prema bivšoj devojci krajnje hladan.

Rešićka i Anđelo se izbegavaju

Njih dvoje su zajedno gostovali u emisiji na Pinku, ali pre ulaska u studio, sreli su se ispred zgrade televizije. Tačnije, dok je ona razgovarala sa prijateljima, pojavio se Anđelo i spazivši Sandru pokušao je da neprimećeno šmugne, ali nije uspeo pa su se njih dvoje prilično nevešto pozdravili.  Anđelo nije želeo ni da uspori korak, a kamoli da zastane ili ne daj bože drugarski poljubi Sandru nego je u trku nešto prozborio i nestao.

Pročitajte: Ana Korać brutalno potkačila nesuđenu jetrvu – Anđelo i Dalila izgledaju kao majka i sin

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7)

– Ovo je baš bezveze, mogao je bar da zastane i pita devojku kako se oseća posle saobraćajke, da li joj nešto treba. Mogao je i da joj udeli kompliment pošto je promenila boju kose i zaista izgleda fantastično, ali očito ne zna da se ponaša. Šta su imali, imali su, to ne znači da ne treba da se pristojno javiš. Sad sve više verujem onima koji tvrde da je bio neiskren prema njoj i da mu je ona poslužila da se opere posle Dalile – kaže izvor Sveta koji je bio na licu mesta.

Pročitajte: Dirljiva uspomena na oca – Nikad viđena fotografija Sandre Rešić i Nina tera suze na oči (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Inače, Sadra uprkos tome što sjajno izgleda, ima bolove u vratu jer je u udesu istegla tetive, pa sada ide na terapije kako se stanje ne bi iskomplikovalo.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ