Sandra Rešić smotala Anđela
Svet

10 Jula, 2022 16:00

Raskrinkana: Sandra Rešić smotala Anđela, pere se od poljupca sa devojkom

Sandra Rešić i Anđelo Ranković emotivnu vezu ozvaničili su vrelom akcijom, što je baš izenadilo njenu majku.

Sandra Rešić smotala Anđela

Slavica se nikada nije mešala u ćerkine izbore, pa neće ni sada, ali je komšinici priznala da joj nije bilo svejedno kada se Sandra javno pipkala sa Anđelom i radila koješta u izolaciji koja je pokrivena kamerama. Jadna žena nije mogla da živi od telefona, stalno su je zivkali – kaže izvor i otkriva šta Slavica zapravo misli o Anđelu:

Pročitajte: Isplivala istina o Sandri i Marku! Majka Slavica u OČAJNOM stanju!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

– Taj mali je lep i zgodan dečko, ali Slavicu plaše priče da je ženskaroš. Boji se da će i njenoj ćerki slomiti srce. Mada, da vam kažem, prihvatila bi ona i Anđela samo da se Sandra nikada više ne poljubi sa ženom. Kada se desio onaj poljubac sa Matorom počele su da kruže razne priče, žena danima nije smela da izađe iz kuće od stida, svi su je gledali popreko kao da je ona nešto zgrešila. Sada je druga priča, ipak je u pitanju muškarac, i to slobodan. Naravno da će ga primiti u kuću ako Sandra proceni da treba se upoznaju. Pa nije joj ništa loše učinio da bi ga izbacila iz kuće. Slavica je fi na i poštena žena, Sandrina sreća joj ne na prvom mestu, ona zbog nje živi, normalno da bi volela da je vidi pored čoveka koji je voli i poštuje – kaže izvor.

Pročitajte: Sandra i Matora pravi BLUD i RAZVRAT na ZADRUGOVIZIJI!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7)

S druge strane, Anđelo priznaje da je pre ulaska u rijaliti išao kod vračare koja mu je rekla da će krajem juna ući u vezu koja će postati ozbiljna.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ