Frizura Jelene Đoković
Svet

May 21, 2022 18:00

By

Neće više da trpi raskol u porodici! Jelena ovo nije smela da uradi Novakovim roditeljima!

Novak Đoković zaustavljen je prošle nedelje u polufinalu turnira u Madridu, ali svi veruju da će se vratiti na put stare slave. U njegovu fi zičku i mentalnu snagu niko ne sumnja, ali mnoge je iznenadilo što niko od porodice iz lože nije pratio turnir u Španiji. Naravno, tu su sedeli članovi tima, ali niko od roditelja, braće nije viđen, kao ni supruga Jelena Đoković.

Jelena Đoković u svađi sa Noletovim roditeljima?

Inače, još u Beogradu, bilo je sumnji da stvari između njih nisu kako bi svi želeli, ali izvor kaže da oko toga ne treba dramiti jer su nesporazumi normalni u svakoj porodici.

jelena đoković

Rajko Ristić

– Očigledno da postoje neke stvari oko kojih se nikada neće složiti. Počevši od odgoja dece. Dijana i Srđan imaju svoj stav i on im se pokazao kao ispravan jer su na pravi put izveli trojicu sinova. O tome da je Novak najbolji sportista svih vremena tek može da se priča. Ali, snajka i sin imaju drugačiju metodologiju vaspitavanja svoje dece. Jelena je protiv mesa i njena deca ga ne jedu. Kad unuci dođu kod babe i dede, naravno da im oni povlađuju i daju obrok koji Jelena nikad ne bi. Jeleni to smeta, par puta im je otvoreno i zamerila. Ona svo način života i ishrane vrlo ozbiljno shvata, pa ne voli da joj se neko meša – kaže izvor.

– Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u period kada su moja deca bila mala – ispričala je Dijana u emisiji “Dok anđeli spavaju” i dodala:

jelena đoković

Ata images

– Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda i nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar… Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje Bako, spremi nam palačinke, pa se onda nadmećemo Koje ćete, bezglutenske ili normalne, a Stefan kaže: Bako, normalne pusti te bezglutenske .

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić