jelena-karleusa-dusko-tosic
Svet

18 Maja, 2022 20:15

Dok Duško spava u hotelu, njegovo mesto u bračnom krevetu zauzeo je on

Jelena i Duško ponovo razdvojeni

Fudbalski menadžer Duško Tošić retko je aktivan na društvenim mrežama, poslednje objava na njegovom instagramu je iz januara kada je slavio rođendan, ali zato s vremena na vreme u okviru opcije „story“ okači aktuelna dešavanja. Moramo priznati da nas je poslednjom fotografijom zaintrigirao.

Jelena i Duško ne dele ista interesovanja

Fotografija je nastala u nekom restoranu hotela, to možemo zaključiti na osnovu ambijenta. Ono što je sadašnjem menadžeru najviše pažnje privuklo je neobična statua. Nismo znali da Duško ima prefrencija ka umetnosti, naročito ne ka modernoj i apstraktnoj.

Ne znamo šta skulptura predstavlja, ali je svakako očarala Duška čim je podelo sa svojim pratiocima, a on je neko ko objavljuje samo retke i posebne trenutke na intagramu. Možda u skorije vreme neko apstraktno umetničko delo ugledamo i u njegovoj vili na Dedinju.

Pročitajte: Jelena i Duško su ovako proslavili godišnjicu ljubavi! Pogledajte najintimniju fotografiju poznatog para!

Jelena Karleuša

Za to vreme, njegova supruga, Jelena Karleuša se zanima za modu i šeta ispred pomenute vile, i to sa preskupim aksesoarima. Nime, pevačica na sebi, pored topa i suknje sa dubokim šlicem, ima „Šanel“ naočare koje koštaju 2.640 evra i „Versaće“ torbicu od 1100 evra.

A, uz nju je i njen verni pas, koji čak spava u pevačicinom i Duškovom bračnom krevetu, dok je bivši fudbaler na putu.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN