Fotografija Duška Tošića
Svet

12 Maja, 2021 11:32

Još jedna AFERA! Duško Tošić slao NEPRISTOJNE PORUKE snaji ovog političara!

Duško Tošić je pre nekoliko godina navodno slao nepristojne poruke snaji Slobodana Miloševića, Milici Gajić.

Milica očarala Duška!

Prema pisanju domaćih medija, Duško je od malena bio očaran Milicom, a nakon što ga je drug upoznao sa njom, Tošić je brže – bolje počeo da joj se udvara iako je Milica u to vreme bila u vanbračnoj zajednici sa Markom Miloševićem, a fudbaler uveliko oženjen Jelenom Karleušom.

Duško je odmalena bio očaran Milicom Gajić. Sudbina se poigrala, pa se pre nekoliko godina u jeku popularnosti upoznao sa Milicom na jednom privatnom slavlju. Čim ju je spazio, rekao je drugu da ga upozna sa njom, a pošto Jelena zbog nastupa nije bila s njim, Duško nije mogao da se suzdrži već joj je odmah uputio komplimente: “Velika mi je čast da te upoznam. Bila si deo mnogih dečačkih snova, pa i moj. Ti si žena koja je kao vino, odlično izgledaš.” Ove izjave su šokirale Milicu – otkriva za Srpski Telegraf komšija Duška Tošića iz njegovog rodnog sela Orlovat i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Duško nije mogao da preboli što Milica ne reaguje na njegovo udvaranje, ali je ipak odlučio da joj pošalje poklon. On joj je poslao korpu sa 101 ružom i porukom: “Za sve što ti treba, tu sam. Voleo bih da se vidimo.” Njegova poruka ju je pozitivno iznenadila, ali je ipak odlučila da mu pokaže odbojnost, pa mu je odgovorila da sa sinom pronalazi mir u Požarevcu, gde trenutno živi – zaljučio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ