Jelena KArleusa
Svet

27 Novembra, 2021 10:00

JK se razbacuje! Izgubila STAN u Beogradu!

Jelena Karleuša nikad nije brinula o novcu i uvek je radila samo ono što želi, pa je zbog svojih poslovnih odluka ostala bez dobrog stana u Beogradu, ali ne žali.

Jk izgubila stan u Beogradu!

Jelena je po sezoni u “Zvezdama Granda” uzimala oko 100.000 evra. Pošto je napustila šou, tih para nema. Onda je pristala da radi koncert ispred Savezne skupšine u novogodišnjoj noći za džabe. Svaka čast na tome. Rekla je da joj
je velika privilegija i čast da nastupa na tom mestu, a što neće dobiti ni dinar, nego će još iz svog džepa izvaditi, nju ne brine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Naime, grad obezbeđuje binu, ozvučenje i rasvetu, dok je ostalo sve na njoj, a pošto najavljuje doček za pamćenje, ona će dovesti plesače, sašiti specijalne kostime, obezbediti pirotehniku i ko zna kakve sve rekvizite za binu. A bez nekoliko desetina hiljada evra neće moći da prođe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Kolege se već čude zašto to radi, ali važno je da se Duško ne buni. On se njoj ne meša u posao, za pare ne kuka, koliko treba ženama i ćerkama on spremi. Dobra vest je da JK posle tog nastupa peva u jednom prestoničkom klubu gde će uzeti lepe parice, pa će takoreći u 2022. godinu ući sa pozitivnom nulom. Mada, znajući koliko će joj srce biti puno što peva Beograđanima baš na ovom mestu, ona će biti u dobitku.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ