Star

December 5, 2020 17:00

By

Kaća Živković NAPUŠTA Beograd! “Moram da POMOGNEM TATI!”

Kaća Živković prolazi kroz veoma težak period jer je njenom tati Branislavu metastazirao rak debelog creva koji je operisao. Pevačica je zbog toga mnogo zabrinuta, ali je smogla snage i otišla u Leskovac da bude uz oca, piše novi STAR.

“Ne mogu da ga vodim u inostranstvo, a u bolnicama više nema mesta!”

– Kaća je bila baš optimistična kada joj se tata u martu operisao i krenuo na terapije. Međutim, nedavno je doživela veliki šok kada je saznala da su se pojavile metastaze i da je bolest uzela maha. Zatvorila se u stan i povukla u sebe. Nije htela nikome da se javlja. Mnogo pati jer ne može da pomogne ocu, a i situacija sa koronom je sve gora! Em ne radi, em brine i za mamu koja je medicinski radnik i koja radi u kovid ambulanti, baš je u očajnom stanju. Počela je uveče da pije lekove za smirenje kako bi mogla da zaspi. Rešila je da se povuče, biće neko vreme u Leskovcu. Smatra da će joj biti lakše uz roditelje, a i nada se da će tata uz nju biti bar malo bolje. Niko ne može da je uteši, baš je uplašena, razočarana i tužna – priča nam Kaćina drugarica i dodaje:

– Da nije ove korone, Kaća bi vodila tatu u inostranstvo na lečenje, ali su ih doktori savetovali da sada nije pametno da se Branislav bilo gde kreće. Zbog toga je još više besna, jer smatra da su onkološki pacijenti zapostavljeni – završava naš izvor.

– Gledala sam sebe na televiziji i rešila sam da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem ljude da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem. Mučna je situacija sa tatom koji se razboleo, operisan je, ali se karcinom vratio. Svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati – kaže Kaća za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR