Scandal

8 Oktobra, 2020 13:21

Kad se „NADUVA“ vređa sve redom! Rastina dadilja se GUŠILA u DIMU!

Nakon hapšenja zbog posedovanja narkotika, Stefan Đurić Rasta danima „ne silazi“ sa naslovnih strana!

„U stanu se uvek osećalo na marihuanu!“

Reperu je određen pritvor do 30 dana, a kako prenosi Kurir, zbog droge su ga napustili i  pojedini zaposleni. Obezbeđenje, vozači i bebisiterke nisu mogli više da podnesu njegovu torturu.

– Rasta je oduvek voleo da puši marihuanu i zna se da je to javno propagirao. Niko mu se od nas zaposlenih nije mešao u to. Međutim, dešavalo se da kad pretera u poslu i konzumiranju tih opojnih supstanci, bude nesnosan i da nas opterećuje i vređa bez ikakvog razloga. Ponekad bi mu smetalo i što smo došli na posao. Naravno, on to nikad nije rekao, ali je svojom nervozom i promenom raspoloženja to pokazivao. U stanu se uvek osećalo na marihuanu, ali nam to nije smetalo, nekako smo se navikli. Ja sam u nekoliko navrata pokušao da mu ukažem na to da ti opijati loše utiču na njega, ali nije želeo da me sasluša, niti se obazirao na moje reči – rekao je jedan od bivših zaposlenih, koji je insistirao na anonimnosti.

Dadilja je takođe imala neprijatnosti s njim.

– Ta devojka je maltene od rođenja njegove i Anine ćerke radila kod Raste. Bila je veoma vezana za devojčicu, kao i ona za nju. Rasta je to znao i bio je fin prema dadilji, ali ona nije mogla da podnese to što je stan konstantno bio pun dima od marihuane. Čak je i soba u kojoj je spavala sva mirisala na „travu“. Devojka je imala problem s astmom i rekla je Rasti da se guši od dima, ali on nije mario za to, nego je nastavio i dalje po svom. Onda se njoj to smučilo i pre nekoliko meseci je dala otkaz ispričao je reperov bivši radnik.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAMPRINTSCREEN