Razvod Kebe i Olje svet portal svet
Svet

January 21, 2023 21:15

By

Pitanje je hoće li preživeti: Stravične vesti iz doma Kojića, Keba je loše, Olja u suzama se moli za njega

Kebino zdravlje drastično je narušeno brojnim stresovima

Dugo se skrivalo od javnosti da Kebino zdravlje nije baš najbolje. Pevač folk muzike, iz samo njemu poznatog razloga, nije za medije želeo o tome da priča, a svega par ljudi iz njegovog okruženja uključujući suprugu Olju, sina Igora i ćerku Natašu bilo je upoznato sa tim da je pre par godina bio hospitalizovan.

Pročitajte: Sad je stvarno kraj – Olja ponovo izbacila Kebu iz kuće zbog druge žene

Kebino zdravlje

Ata images

Kebi je, naime, 2013. godine dijagnostikovana bolest srca, angina pektoris zbog koje mu je savetovano da drastično promeni navike, što je on delimično i uradio. Ishranu je potpuno promenio, krenuo je sa blagim treningom, ono što međutim nikako nije uspeo da koriguje to su zahtevne profesionalne obaveze.Turneja po Americi znatno je Kebino zdravlje ugrozila. Po povratku u Srbiju muzičar je završio na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Navodno, slošilo mu se zbog napora i promene klime, a najviše je na pogoršanje stanja uticao stres zbog porodičnih dešavanja.

Pročitajte: Keba u strahu za ćerku, njegove reči slamaju – Plačem za njom svakog dana, samo ja znam kako je

Kebino zdravlje

Ata images

– Kebi su prvi put dijagnostikovali bolest 2013. godine, tada je dobio lekove i rečeno mu je da izmegava stres, da se uredno i kvalitetno hrani. U jednom trenutku se čak pominjala i operacija, ali ju je izbegao. Trudio se koliko je mogao, ali svašta ga je lomilo. Sin se oženio Severinom, razvlačili su ih po novinama, onda se razveo, ali najveću muku mu je zadavala ćerka Nataša koja je već 10 godina u Americi, gde je pokušavala da izgradi karijeru. On je dušu isplakao od brige za ćerkom – rekao je za naš list izvor blizak muzičaru, koji je od poslednje hospitalizacije postao uzoran pacijent, te bolest srca drži u stanju mirovanja, a veruje se da će mu Tašin povratak itekako goditi.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić