Svet

16 Jula, 2021 18:00

Kenanova porodica PROTIV Rialde! Saznali su sve o njoj!

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović se vole, ali njihove porodice nisu oduševljene tom vezom. Naročito njegovi na svaki način žele da ih razdvoje.

Kenanova porodica neće da čuje za Rialdu!

Kenanov brat je protiv te veze, Edin smatra da Rialda nije devojka za njega i da on po izlasku treba da se posveti karijeri, a da se mane nje. Niko od njegove familije ne voli Rialdu. Drago mu je što je Kenan nije zaprosio u rijalitiju kao što je planirao. To bi bila katastrofa jer on prvo mora da vidi neke stvari  i da se uveri ko je zaista ona, a daleko je od svetice. Mnogo stvari o sebi je ona sakrila – kaže za Svet Kenanov rođak i nastavlja:

Rialda se baš naljutila kad je on odustao od veridbe. Edin stalno ponavlja: ‘Ne brinite, neće je ženiti, ona mu je najveća greška, videće i sam’. Svi misle da se on pere preko nje, da želi da dokaže da nije homos*ksualac, ali to nije
istina. Ljudi u ‘Zadruzi’ smatraju da ako sa nekim nemaš s*ks, ta veza je lažna, toliko su im izopačeni mozgovi. Njima je u redu da ih familija gleda kako drmaju krevete, a Kenan je za njih lud. On je zapravo samo pristojan i normalan mladić koji nije želeo da bruka porodicu i kalja svoj obraz – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ