Ljubav Tijane i Slaviše Čurović
Svet

February 10, 2023 15:45

By

Sve se raspalo, ovo je propast pali i šamari: Ljubav Slaviše i Tijane Ćurović nije uspela

Ljubav Tijane i Slaviše Čurović počela je na neobičan način

Glumac Slaviša Čurović je na jedan neočekivan način upoznao mladu glumicu Tijanu, koja tada nije ni slutila šta sve sudbina planira za njih dvoje. Slaviša i Tijana su se upoznali davne 2003. godine. Spojilo ih je pozorište, a kako je Tijana jednom rekla, Slaviša nije odustajao čak ni zbog činjenice da je ona u to vreme imala drugog dečka.

Pročitajte: Nakon pomirenja nikad srećniji – Trudna Tijana Ćurović, lepa glumica objavila sliku trudničkog stomaka (foto)

Pomirenje Tijane i Slaviše Čurovića

Foto: ATA images

Supruga sam upoznala kad je došao da traži glumicu za predstavu Nikšićkog pozorišta, čiji je bio upravnik. Na preporuku profesora Feđe Stojanovića otišla sam tamo, a nakon što sam prihvatila ulogu u “Pretis loncu“, ispratio me je do vrata i poljubio u ruku. Radeći zajedno tu predstavu, a kasnije i “Tramvaj zvani želja“, zbližili smo se. Prvo smo se družili, a zatim su se rodile i emocije – ispričala je glumica jednom i otkrila kada je došlo do prvog poljupca.

– Sećam se da je bio vrlo uporan i da sam mu posle prvog poljupca opalila šamar, onako pozorišni, jer sam u to vreme imala drugog dečka. Međutim, on ni tada nije odustao. Pored upornosti, shvatila sam koliko smo nas dvoje jedno za drugo. Na dan mog diplomskog Slaviša je došao u Beograd. Otišli smo na ručak i on je samo u jednom trenutku stavio ruku ispod stola i pitao me je: ‘Da li bi ti bila sa mnom onako… stalno?’ Tada me je osvojio za ceo život – dodala je ona.

Pročitajte: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Foto: Instagram

Već 2006. su organizovali venčanje koje je trajalo dva dana. Građansko su organizovali u Beogradu, dok su dan kasnije u Podgorici imali crkveno venčanje. Kasnije su dobili ćerku Taju, a razveli su se devet godina kasnije, međutim, ostali su u prijateljskim odnosima.

– Bez obzira na to što smo se razveli, Slaviša i ja ostali smo posvećeni roditelji. Zajedno gradimo Tajinu budućnost i pružamo joj beskrajno mnogo ljubavi. Svi imamo lep odnos, na šta sam veoma ponosna. Možda nas dvoje nismo više emotivni partneri, ali uvek ćemo ostati Tajini roditelji – rekla je Tijana u jednom intervjuu.

Slaviša nikada nije preterano govorio o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom rekao šta misli o braku i današnjem viđenju istog.

Pročitajte: Pod sjajem zvezda – Mi Crnogorci u Srbiji, da polako krenemo kući

Foto: Instagram

– U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž, možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod – rekao je on.

Trebalo je da prođe sedam godina od razvoda, pa da Tijana i Slaviša shvate da su ipak suđeni jednom drugom. Nakon pomirenja samo kratko su potvrdili vesti, bez ikakvog dodatnog komentarisanja.

– Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno – rekla je Tijana za Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy / Story

FOTO: ATA images