Majka Siniše Mihajlovića
Svet

January 22, 2023 18:45

By

Sve emocije u jednoj slici: Majka Siniše Mihajlovića prigrlila praunuku, jedva ćete zadržati suze FOTO

Majka Siniše Mihajlovića stigla je u porodičnu kuću u Rimu

Viktorija Mihajlović pre nešto više od mesec dana ostala je bez starijeg sina, Siniše koji je prerano preminuo usled teške bolesti sa kojom se borio nekoliko godina. Leukemija je odnela ljudskog i fudbalskog velikana, a prazninu u srcima Mihajlovićeve porodice ništa neće nadomestiti. Oni utehu pronalaze jedni u drugim i u zajedničkim uspomenama na legendarnog fudbalskog asa.

Pročitajte: Italijanski mediji otkrili kome će pripasti Mihajlovićeva imovina – Bez obzira na testament, zakon je jasan

Majka Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

 

Majka Siniše Mihajlovića stigla je u Rim juče, pretpostavljamo zbog četrdesetodnevnog pomena sinu. Ovo smo saznali putem društvenih mreža, a kada je prabaka i baka tu sve je lakše i lepše u porodičnom domu Mihajlovića. Virdžinija Mihajlović, mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, jedva je dočekala da gospođa Viktorija dođe iz Novog Sada, a oduševljenje njenim dolaskom nije krila ni mala Violante.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića nemo gleda u kovčeg – Otišlo je njeno najvoljenije FOTO

Majka Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

„Stigla je Baba!“, objavila je Virdžinija na Instagramu radosnu vest i otkrila ko se najviše obradovao susretu. Najmlađi član familije Mihajlović, neodoljiva devojčica koja je krajem oktobra proslavila prvi rođendan. Viktorija Mihajlović, po kojoj i najstarija Sinišina ćerka nosi ime utehu i svaki slobodan trenutak provodiće u Italiji u društvu njenih najbližih, a čini se sve radi kako bi udovoljila unucima.

Pročitajte: Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srcem- Reči Viktorije Mihajlović upućene ocu kida i najtvrđa srca

Majka Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

Tako je njena imenjakinja i prva unuka jutros podelila fotografiju na kojoj je tradicionalno srpsko jelo koje obožava čitava porodica Mihajlović. Baka je odmah zasukala rukave i napravila sarmu njenim najmilijima. Uz fotografiju Mihajlovićeva naslednica je stavila srpsku zastavu uokvirenu srcem i time jasno stavila do znanja svima da nikada neće zaboraviti korene i da je Srbija uvek u njihovim srcima.

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images