Ljubavni život Saše Popovića
Svet

1 Novembra, 2022 19:53

Suzana Jovanović u strahu zbog Saše: Hoće da nam unište brak, podmeću mu pevačice

Ljubavni život Saše Popovića intrigira javnost

Otkad se pojavila autobigrafija Nede Ukraden, u kojoj pevačica tvrdi da je bila u vezi sa Sašom Popovićem, sve više je priča o tome s kim je sve nekadašnji harmonikaš bio.

Džentlmen kao i uvek, Popović ne želi da priča o ženama sa kojima je bio u vezi, ali tvrdi da javnost ne zna ni deo njegovog ljubavnog života.

Pročitajte: Saša hteo da sakrije da je bio u vezi s Nedom, ali ga je ova fotografija iz prošlosti odala – Sve puca od ljubavi

Autobiografija Nede Ukraden

Ata images

– Nije to baš tačno to što je Neda napisala. Ja kao javna ličnost mogao bih da napišem knjigu koja bi oborila sva ova izdanja sa estrade. Bila bi sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi. Ali ne želim da iznosim sa kim sam bio pre Suzane. Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje. Isto tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu – rekao je Popović.

Suzanu nikada nije zanimalo kakav je bio ljubavni život Saše Popovića, jer zna da otkada je sa njom, nekada veliki zavodnik, na druge žene ni ne obraća pažnju.

Ipak, priča koja se pojavila prošlog leta, da je Saša u vezi sa bivšom zadrugarkom, Ivom Grgurić, pevačicu je potpuno izbacila iz takta, ali ne zbog toga što ne veruje Saši, već zato što smatra da onaj ko plasira te priče pokušava da rasturi njihov brak.

Pročitajte: Koleginica otkrila pikanterije iz Suzaninog i Sašinog braka

Ata images

– Nisam imala pojma ko je Iva Grgurić dok je posle u Zadruzi nismo slučajno videli. Sale i ja se smejemo ovim glupostima, ali to je stvarno dno dna! Ona je u restoranu, u Opatiji, tražila da se slika s njim, a on je naravno pristao, nije ni znao ko je devojka. Izgleda da sve to rade namerno, i baš su uporni. Ne znam iz čije kuhinje to ide, niti znam porive, ali kao da hoće da nas posvađaju, pa podmeću ovu Ivu i te neke pevačice. Vidim da neko voli da se igra tuđim životima, ali, dobro, to se sve vrati. Što bi rekao naš narod, Za dobrim konjem se prašina diže. Moraju takve stvari da se
prave, valjda su čitane i donose popularnost tim devojkama. Sa nama je sve u redu, mi smo skladna i sasvim normalna porodica – rekla je tada Suzana, koja je u ljubavi sa Sašom preko dve decenije.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES