Porodica Miljane Kulić
Svet

February 17, 2023 11:29

By

Oglasio se bivši ljubavnik Marije Kulić: Želim u Zadrugu i na poligraf, da dokažem da je varala Sinišu

Ljubavnik Marije Kulić želi da uđe u Zadrugu

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, važi za nekoga ko nema problem da iznese svoje mišljenje o rijaliti preljubama. Ipak, sudeći po tvrdnjama njenog navodnog ljubavnika Zorana reklo bi se da nije ni sama toliko bezgrešna kako se predstavlja.

Izvesni Zoran Jović iz Kruševca tvrdi za najnoviji broj Sveta da je bio intiman sa njom pre 11 godina, a ukoliko uđe u Belu kuću, nastaće čitava pometnja.

Pročitajte: Ove fotografije pogledaćete dvaput – Marija Kulić pre estetskih korekcija bila je vanserijska lepotica FOTO 

marija kulić

Rajko Ristić

– Gledam Mariju šta radi, kako se ponaša i kako morališe devojkama u rijalitiju i ne verujem. Nema šta im ne kaže i koliko pametuje, i sve bi to bilo super da svog muža Sinišu nije pre 11 godina varala sa mnom. Imala je tad neki štek, stančić kod fudbalskog igrališta, gde smo se viđali. Da li je muža varala i sa drugim muškarcima, to ne znam. Ja za svoje tvrdnje mogu da idem na poligraf! Voleo bih da uđem u Zadrugu samo da joj vidim facu kada me bude ugledala. Da vidim da li će i tada da morališe kao što sada to radi – kaže navodni ljubavnik Marije Kulić, pa dodaje:

Pročitajte: Mariju Kulić povezuju sa Bebicom, a evo ko je u stvari njena zabranjena ljubav 

Život Marije Kulić

Bojan Vuković

– Svašta bih imao da joj kažem, sasuo bih joj dosta toga u lice. Ja to ne volim. Morališeš, glumiš poštenje, osuđuješ ljubavnice i razne nevernike, a ti si prva takva! Pa, ne može, dosta je bilo toga – tvrdi Zoran, navodni ljubavnik Marije Kulić.

Podsetimo, Marija u braku sa Sinišom ima tri ćerke Miljanu, Tijanu i Anu, a prošla je golgotu kako bi se udala za njega.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ,BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES