Izgled Marije Šerifović
Svet

4 Februar, 2023 17:30

O ovome je ćutala: Marija Šerifović čeka bebu, Saša Popović otkrio pevačicinu najveću tajnu

Marija Šerifović čeka bebu – vest koju svi jedva čekamo da čujemo

Ljubavni život Marije Šerifović enigma je za javnost oduvek. Mediji redovno spekulišu ko je osvojio njeno srce, međutim ona uspeva da ljubmorno sačuva emotivnu partnerku samo za sebe. Ono o čemu rado govori jeste majčinstvo i želja da se ostvari kao majka. Kako je njena koleginica i bivša članica žirija Jelena Karleuša nedavno prorekla, Šerifovićki u bliskoj budućnosti vidi trudnoću i povlačenje iz žirija Zvezda Granda, a o tome je sada progovorio i Saša Popović.

Pročitajte: Preminuo je brat Marije Šerifović, pevačica otkrila najtužniju stranu sebe – Ocu sam oprostila iako

Marija Šerifović čeka bebu

Foto: Ivan Vučićević

Naime, u jednoj emisiji gostovali su Saša i Marija i govorili o tome sa koliko žara Popović i dalje radi svoj posao, da bi se u jednom trenutku povela i tema da li Marija Šerifović čeka bebu.

–  Moram za Maru da kažem. Pre tri godine joj kažem radimo ovo, ona: „Još sledeće godine i nema više, beba“. Aha, dobro. Sledeće godine isto: „Radimo još ove godine, beba“. I ove godine, još ovu radimo. Sad je pitam radi li sledeće godine, kazaće: „Ne, dve bebe“ – rekao je Saša.

– Kad bude došao taj trenutak, ja ću da tražim pauzu od devet meseci, jer sam to zaslužila – rekla je Marija.

Pročitajte: Marija Šerifović podlegla trendu – Odluka o estetskoj korekciji sve iznenadila FOTO

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Foto: P

Iako su se mnogi Marijini fanovi ponadali da je pevačica trudna, istina je ipak drugačija ali ona sa nestrpljenjem iščekuje taj dan kada će ostati trudna. Kako je otkrila čelniku Granda pol joj nije bitan već da je dete zdravo.

– Ti si luda, kao trudna ne treba da ideš na koncerte, putovanja. Ali sediš u „Zvezdama Granda“, sve što treba da radiš je da stiskaš taster. Uzmeš četiri kandidata kao Bosanac. – Kad smo kod deteta, šta bi volela, devojčicu ili dečaka? – pitao je Saša.

– Zdravo dete – rekla je Marija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Ivan Vučićević