svet

February 26, 2020 15:00

By

Miljana je opet TRUDNA?! Budući otac EKSKLUZIVNO ZA SVET otkrio detalje i uputio PORUKU PRODUKCIJI!

Miljana Kulić je već šest godina u rijaliti programima i gledaoci su imali prilike da gledaju sve njene ljubavne veze. Poznato je da je malog Željka dobila kada je zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju “Parovi”. Potom se digla velika prašina u javnosti kada je saopštila da je ponovo trudna sa Lazarom Čolićem Zolom.

NOVI STAR! Luna skupila dokaze protiv Marka! Vraća se da ga UNIŠTI! Viki i Dara se umalo POTUKLE! Miljana pretila Darkovoj verenici! Otkrivamo gde sada radi Snežanin sin!

Severina podnela prijavu za OTMICU! Haos u porodici Vučković!

“Ti si GEJ, voliš batu!” David u vezi sa Anom da bi sakrio odnos sa NJIM?! Zadrugarka ga RAZOTKRILA?!

Međutim, redakciji portala SVET javio se popularni pevač Bojan Tomović i otkrio da su njih dvoje bili intimni kada je Miljana nedavno bila diskvalifikovana iz Zadruge na par dana. Pevač sumnja da je Kulićeva ostala u drugom stanju, te moli produkciju da je zaštiti od napada njenog bivšeg dečka.

– Smrdljivi, pijani Zola noćas je udario Miljanu u stomak. Ovim putem molim produkciju da zaštiti Mixy, jer smo se ona i ja, sad dok je bila napolju prepustili strastima i nismo pazili, tako da je vrlo moguće da je Miljana opet trudna sa mnom! Zato apelujem da je niko ne udara, jer ne želim ponovo da izgubim dijete – napisao je Tomović.

Podsećamo, pevač se oglasio i prošli put kada je Miljana bila trudna i tvrdio da je on otac deteta, a ne Zola. Međutim, Miljana je rekla da je to nije tačno. Njena majka, Marija Kulić nije želela da se to dete rodi i Miljana je donela odluku da abortira. Ostaje da vidimo da li je Kulićeva opet trudna.

AUTOR: Svet

FOTO: Privatna arhiva, Instagram, Youtube Printscreen