Star

13 Januara, 2021 11:22

Miljana u POHODU! Posle Maje NASTRADALA i Marija Kulić!

Miljani Kulić su očigledno baš popustile kočnice pošto je nakon incidenta sa Majom Marinković uletela i u obračnu sa majkom, Marijom Kulić. Njih dve su imale ozbiljnu svađu jer je Marija pokušavala da smiri Miljanu i ukaže joj da je njeno ponašanje prevršilo svaku meru. Miljana je bila toliko besna, i delovalo je da je spremna da uradi sve da napakosti Mariji, čak i da se pomiri sa Ivanom Marinkovićem.

Posle Maje nastradala i Marija Kulić

Marija je mišljenja da Miljana mora svoje ponašanje da stavi u okvire pristojnosti, dok je za Miljanu kako ona kaže sve dozvoljeno radi rijalitija, što je nešto kasnije i pokazala simulacijom oralnog s*ksa sa Stefanom Šebezom.

Nisam te ovde zvala da mi držiš predavanje, ajde ćao, ćao, ne možeš ti meni da govoriš šta da radim. Ćao, izađi, što si došla ovde po mene. Sa mnom se niko ne sprda, ja sam lepa i zgodna, a sa tobom se sprdaju. Nemoj da se šališ sa mnom, izađi – urlala je Miljana, prenosi Kurir.rs

Koliko si popila? – pitala je Marija.

Samo jedno, samo jedno, ajde skloni se od mene, nećeš se sa mnom sprdati ti – urlala je Miljana na majku.

Marija je pokušavala da je smiri, ali drama se nastavila.

Ne interesuješ me više – rekla je Marija.

Tako je ja kada se završi rijaliti idem sama sa Željkom, ili ću da kupim stan u Beogradu ili ću da se pomirim sa Ivanom Marinkovićem, to nije tvoja stvar – rekla je Miljana.

– Sačuvaj Bože – rekla je Marija u šoku, piše Kurir.rs

FOTO: PRINTSCREEN