stan nade obrić
Iskrena do srži

4 Juna, 2022 21:00

Nada Obrić bez dlake na jeziku: Sramota je kako se Miroslav ponaša!

Nada Obrić obeležila je pola veka blistave karijere u prisustvu porodice i prijatelja, ali na zaprepašćenje svih kolege nisu došle da čestitaju zlatni jubilej. Najveći šok je bilo odustvo njenog kuma Dragana Stojkovića Bosanca, kog Nada uvek hvali i brani, pa i ovaj put:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official)

– Dragan je bio u Konjicu. Majka njegove supruge ima zdravstveni problem, pa zbog toga nije došao. Razlog je zaista opravdan. Inače je uvek bio uz mene i podržavao me je svim srcem. On je najbolji domaćin i najbolji prijatelj. Nikada neću zaboraviti njegov poziv kada sam se razbolela i tu brigu i kako me je molio da mi sve što može pomogne, da u svako doba dana i noći računam na njega. A strog jeste, ima svoje principe, zbog toga i poštujemo jedno drugo – kaže Nada i pravda i Snežanu Đurišić koja je izostala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

– Sa Snežanom sam dobra. I ona je trebalo da dođe na promociju, poslala mi je poruku sa najlepšim čestitkama i željama, ali tu noć joj je uginuo pas, pa je baš bila potresena. Ja sam dugo imala kućnog ljubimca i znam šta to znači, tako da je opravdavam – kaže Nada, a na pitanje da nije razlog nedolaska to što su upravo isplivale fotke na kojima doktor Vanja ljubi drugu ženu, ona se čudi:

– Ne verujem. Ja sam imala priliku da sedim sa njima u društvu, oni imaju fi n odnos, skladan su par. Srećna sam bila zbog Snežane. Na kraju krajeva i Vanja se smirio, koliko ja znam. Ko zna šta je to bilo, ne verujem da postoji razlog da je prevari i da se desi bilo šta neprimereno. Sve će to biti u redu – objašnjava Nada i priznaje:

Pročitajte: Pričalo se da je vara, a sada su stigle i slike: Doktor Vanja ljubi drugu ženu u kolima, Snežana zanemela (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Obric (@obricnada)

– Ali, postoji jedan pevač koji je jako popularan, a koji me je beskrajno razočarao, neću reći ko je. Naravno, mno- go puta sam se ja naljutila na nekoga, ali to prođe, to je sastavni deo posla ali ovo je baš bilo neljudski i zbog njega sam prolila najteže i najveće suze u životu. Neću reći ko je, ali on će se prepoznati. Sujeta je bila najveći problem. Bila je jedna turneja na kojoj sam ja bolje prolazila, a po njegovom mišljenju to nije trebalo tako da bude…

– Inače, promocija je protekla predivno i mimo mojih očekivanja, baš sam bila presrećna. Kad sam u jednom trenutku shvatila da je to zapravo pola veka karijere, malo sam se uplašila. Ali, uvek sam bila svoja i sve što sam ra-
dila bilo je sa puno ljubavi. Nikada se nisam laktala, beskrajno sam bila iskrena i drugi su to prepoznali. Ja sam počela u vreme kada se uživo pevalo i kad nisi smeo da pogrešiš. Tada nije svako mogao da peva. Pogrešiš jednom, dva puta, treći put doviđenja. Današnja muzika je, nažalost, drugačija. Nema duše i tu je najveći problem. Pevači pevaju, a ne znaju ni šta pevaju. Ranije se vodilo računa o svakoj reči, tekst je morao da ima poruku. Ja sam na promociji rekla da je Nada Obrić svakom svojom pesmom govorila svoj život. I ovo suludo skidanje! Pre nije moglo da se zamisli da pevač tako izađe na scenu. Ja znam, prva sam ponela papuče na koncertu na Tašu. Kada sam krenula da izađem na scenu, mene su vukli pevači koji su čekali red i govorili mi da se nisam obula. Ovo sad kao da je
takmičenje ko manje stvari ima na sebi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miroslav Ilic (@miroslav__ilic)

Pročitajte: Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku: Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

Na pitanje šta misli o sudskoj presudi da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, Nada priznaje:

– Za mene je suludo da se on tolike godine sudi oko očinstva. Ne razumem zašto nije u startu dao krv da se uradi DNK analiza i odmah bi saznao da li mu jeste ili nije sin, i nema maltretiranja. Istina čoveka stigne kad tad. Ovo sve što se dešava je grozno. Tom dečku Miroslav ne treba, ne bori se za istinu da bi ga Miroslav izdržavao. On je odrastao čovek i svako ima pravo da zna ko mu je otac. E sad, koliko je u to doba bilo moralno da se u Miroslavljevom životu pojavi neko pored žene i dece, to je druga stvar. Ali činjenica je da je bilo tako i to zna cela estrada. Svi znaju da je bio sa Mirjanom i on zna da svi znaju. E sad, ko je tu kriv, da li ta Mirjana ili on ili oboje, ne znam, ali dete nije krivo ni za šta.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Bojan Vuković