Svet

May 29, 2022 18:00

By

Pričalo se da je vara, a sada su stigle i slike: Doktor Vanja ljubi drugu ženu u kolima, Snežana zanemela (foto)

Veza Snežane Đurišić i doktora Vanje Miloševića delovala je lepo i stabilno, sve do prošle nedelje kada su se pojavile fotografi je na kojima čuveni ginekolog i akušer ljubi jednu atraktivnu plavušu u njenom automobilu, pa su estradnim kuloarima, željnim tračeva, počele da kruže priče.

Doktor Vanja ljubi drugu ženu u kolima

Naime, neki od pevača prvi su ugledali prizor sa parkinga beogradskog aerodroma, pa se, od usta do usta, priča toliko naduvala da su neke pevačice koje su odavno bacile oko na Vanju, prosto bile ljubomorne na tu misterioznu plavušu.

Pročitajte: Snežana ODUSTALA od prodaje KUĆE! Za sve je KRIV njen dečko Vanja!

doktor vanja

Rajko Ristić

– Zna Vanja da doveze Snešku na aerodrom, kada ide ona na neku tezgu, a u poslednje vreme je počeo i da je prati
na nastupima. Uvek deluju kao skladan par koji se poštuje i voli. Onda sam se prošle nedelje šokirala. Vidim, staju kola, izlaze njih dvoje i neka plava žena, nešto im objašnjava, Sneža kreće ka aerodromskoj zgradi, Vanja nastavlja
razgovor sa tom ženom, i u momentu ubacuje glavu u auto i ljubi je, rekla bih u obraz. Mislim, može da bude prijateljica, može da mu bude i rođaka, bilo ko, ali što se nije poljubio sa njom pred Snežom, nego je čekao da ona ode da bi je poljubio? Tu mi je nešto bilo čudno. Kažem, možda tu nema ništa, ali mi je bilo čudno. Meni je bilo glupo da pitam Snežu ko je ta žena, ispalo bi da tračarim i da se mešam – ispričala nam je jedna Đurišićkina koleginica, koja je zamolila da joj ne otkrivamo identitet.

Pročitajte: Snežana se molila da ljubav sa Vanjom traje večno, a evo šta se desilo! Isplivali dokazi!

doktor vanja

Rajko Ristić

Sa druge strane, kada smo kontaktirali Vanju i pitali ga ko je lepa dama koju je poljubio u kolima, on je rekao je da se ne seća osobe i situacije iako se desila pre desetak dana. Mi smo mu poslali i fotografije do kojih smo došli da mu osvežimo pamćenje, ali on se više nije oglašavao.

Pročitajte: Snežana odlepila: Momka joj proganja pevačica Granda!?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Inače, Vanju su na početku veze sa Snežanom prozivali za lascivnu prepisku sa izvesnom devojkom, ali je on tvrdio da su poruke lažne i da će sve prijaviti policiji. Ni posle toga, ogovaranja i podmetanja nisu prestala, a priča se da su izvesne pevačice pokušale da ga preotmu Snežani Đurišić koja se uvek, damski držala po strani.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić