Svet

11 Avgusta, 2020 15:36

Nadežda i Toma u AGONIJI! „Ako nam sin dobije Koronu, neće se IZVUĆI!“

Nadežda Biljić i Toma Panić sa sinom Longom žive u Valjevu kod Nadežde, međutim, na velikim su mukama. Naime, Toma nam se požalio da nije baš sve kako je zamišljao i da jedva sastavljaju kraj s krajem, piše STAR.

BEZ POSLA SAM, ŽIVIMO NA GRBAČI NADINIH RODITELJA!

„Dugo smo čekali da se beba razvije i dobije na kilaži kako bismo mogli da je izvedemo iz bolnice. Sada je najveći problem ovaj virus. Trudimo se maksimalno. Moj klub u kome sam zaposlen je zatvoren, jer su dolazili ljudi sa koronom i širili zarazu. Trenutno sam opet bez posla dok se situacija malo ne sredi.  Inače se nisam puno kretao, rezervacije za klub sam radio telefonski. Longo je mali i osetljiv, moramo da pazimo”, kaže za STAR Toma koji je otkrio kako protiču prvi porodični dani.

„U Valjevu smo kod Nadinih roditelja. Ja sam zadužen za noć, dežuram, dok ga Nada čuva preko dana i brine o njemu. Nije lako, ali imamo pomoć njenih roditelja, pa ne moramo da brinemo šta ćemo da ručamo i kako ćemo da platimo račune za stan. Na sve ovo, Nadina mama Slavica radi u zdravstvu, ali štitimo se koliko možemo, to je njen posao, šta da se radi. Teška je situacija, ali nadamo se najboljem. Bio je ranije dogovor da živimo u Beogradu zbog posla, ali sada nema ni govora o tome”, kaže za STAR Toma i objašnjava da je samo njegova mama došla na jedan dan da vidi unuka i odmah se vratila u Svilajnac.

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR