Star

11 Januara, 2021 10:00

Nadežda posle Zadruge: Ne dam ga, on je MOJ!

Nadežda Biljić  izašla je iz rijalitija „Zadruga” nakon burnog učešća i dramatičnih momenata, a ispratio ju je Toma Panić, otac njenog deteta, koji je pred kamerama imao aferu s Hrvaticom Paulom Hublin.

Nadežda je u rijalitiju bila izričita da nikad neće preći preko Tomine prevare, ali smo imali više prilika da vidimo da ona želi da se pomiri s njim. Kad je to uspela, srećna je napustila „Zadrugu”.

Volim ga i ne mogu da živim bez njega! Svašta nam se desilo u poslednjih godinu dana, ali opstali smo zajedno! Prvo me je udario i dobio zabranu prilaska, potom sam ostala trudna, pa smo imali finansijske probleme, a zatim je naš sin Longo bio u bolnici… Znala sam da će Toma da me prevari u „Zadruzi“ jer nije dovoljno zreo da se nosi sa životnim problemima. Ali, mnogo suza smo prolili zajedno da bih ga tek tako prepustila Pauli. Ne dam ga, on je moj! Uspela sam da se izborim za našu ljubav – rekla je Nadežda piše Informer, a prenosi Kurir.rs

Naša ljubav je velika. Toliko me voli i želi samo za sebe da bi me zatvorio u kavez i tamo mi donosio da jedem, mazio me, ljubio… Kad me je ugledao u rijalitiju, sve druge devojke su mu se zgadile! Može da ima njih milion, ali kad se pojavi ona prava, sve padaju u zaborav – samouverena je Nadežda, a na pitanje da li veruje da je Toma više neće varati, odgovara:

Nisam ušla u „Zadrugu” s namerom da se mirim s njim, ali čim sam ga ugledala, nešto me je u stomaku preseklo. Oprostila sam ono što 90 odsto žena takođe oprosti svojim muževima, ali van kamera. Ipak, ako me još jednom prevari, završili smo! Ovo mu je bila poslednja šansa da shvati da ima ženu i dete.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ