Star

24 Decembra, 2020 16:39

RASKRINKANI! Paula Hublin progovorila o AFERI sa Baka Prasetom!

Nakon mnogobrojnih rasprava koje se svakodnevno dešavaju između Nadežde Biljić i Tome Panića zbog njegove afere sa Paulom Hublin, izbio je još jedan haos kada je Toma otkrio da se Hublinova ljubila sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Raskrinkao je pred svima!

Naime, Panić je pred svima otkrio da se Paula viđala sa jednim od najpoznatijih jutjubera na našim prostorima, pa je počeo da vređa bivšu ljubavnicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic)

Paula je ispred mene kad god sednem negde. Ta devojka je iz Zagreba za Beograd došla zbog k**ca Bake Praseta, ona je jedna mala dro*ica. Od mene dosta – rekao je Panić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali seks nismo imali, samo smo se poljubili. Ja sam njemu stavila do znanja da ne želim da imam odnose sa njim, a on mi je rekao da mu to nije normalno, da neko dođe kod njega u deset sati uveče, a da sa njim nema seks. Čak je dao sebi za pravo da me zbog toga ponižava i vređa – ispričala je Paula.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Ilic (@bakaprase)

Kojim autom je došao? Ferarijem ili Poršeom? – zadirkivao ju je voditelj Milan Milošević.

Je l’ ti rekao ‘šaim se, Paula’. Pa taj sve snima, tako si i za Tomu pričala da nisi imala seks sa njim. Šta ćeš kod njega u deset uveče? – umešao se Vladimir Tomović.

FOTO: ATA IMAGES