Scandal

28 Februar, 2021 18:00

Napadi na Novaka ne prestaju! OVO ĆE GA DOKRAJČITI!

Kako SCANDAL! saznaje, pojedini svetski teniski stručnjaci upozoravaju da Novaka Đokovića tek čeka pakao u budućnosti jer se broj onih koji mu žele zlo rapidno uvećava! Navodno, tek se spremaju orkestrirani napadi koji će najboljem teniseru sveta udariti na mentalno i fizičko zdravlje i porodicu! Pripremaju se antifanovi i hejteri koji će ga preko interneta pljuvati i provocirati, a uveliko su u toku i pregovori sa pojedinim sudijama koji treba da ga urnišu na svim turnirama do kraja 2021. godine!

Tajkuni iz Francuske spremaju mu neviđeno zlo

Sve to slučajno se saznalo jer su pojedini podmićeni novinari ispričali šta se sprema, čak su se izlanuli da se mito uveliko daje svima onima koji treba da selektivno uništavaju Novaka! Finansijeri su izvesni francuski tajkuni koji su poznati kao biznismeni koji ulažu u tenisere, a kako nisu Novakovi sponzori, jasno je da im on smeta i da im je jedini cilj da ga unište. Zbog njih je, kako navode izvori, između ostalog, Nole i otišao sa Azurne obale!

Inače, i sam Novak je, kako se navodi među pomenutim stručnjacima, primetio da ga sve više tenisera i novinara ne podnosi, a to i nije teško zaključiti jer ne prestaju da ga pljuju! I sada su pre početka turnira u Australiji mnogi komentarisali negativno Noletov stav da je protiv vakcinacije i da smatra da se pre vakcinacije moraju proveriti nuspojave određenih vakcina. Naravno, nisu preskočili da mu spočitaju turnir od prošlog leta koji je sam organizovao kada se i sam zarazio koronom, kao i njegova supruga Jelena, te pojedini učesnici turnira, a snimak iz diskoteke u Beogradu na kom đuska i provodi se, takođe od letos, čini se da mu nikad neće oprostiti. A koliko sve daleko ide, Novaku se spočitava i crni medaljon koji nosi u poslednje vreme, pa ga napadaju i što je skinuo krstić koji inače nikada ne skida!

Činjenica da je stigao do finala s povređenim trbušnim mišićima izbacila je mnoge iz takta, pa sad spremaju još jače napade na Novaka i verujte da se bojim kako će on sve to izdržati jer znam da su pojedini spremni na sve, samo da ga vide nemoćnog – započinje izvor i dodaje:

I sam Novak je svestan toga i zato mnogi misle da crni kamen oko vrata nosi kao zaštitu jer se veruje da je u pitanju takozvani larkvit koji tela povezuje s prirodom i tera lošu energiju. Istina, čudno je da Nole ne nosi krstić, ali lično verujem da ga je imao negde uz sebe, u džepu ili ga je zašio sa unutrašnje strane dresa jer je krst za Novaka svetinja i amin! U svakom slučaju, izgleda da je i njemu jasno da će napadi tek uslediti, pa se čuva i gleda da izbegne sve te udare. A nema trika da zaobiđe i izbegne hejtere jer je maestralnim uspehu na Australian openu uz jake bolove i mnoge druge poteškoće ponovo pokazao ko je tata na terenu! Samo se plašim da će zlobnici tek sada biti nemogući i da će tako udariti na Noleta da će mu biti teško da sve to iznese bez posledica. Najbolje bi bilo da sve ignoriše, međutim, lako je reći, a verujte, jako je teško biti Novak Đoković. Sreća da ima Jelenu koja kao neka čarobnica uspeva da ga izvuče iz svake krize u koju upadne – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL