Scandal

February 20, 2021 18:00

By

DRAMA! Jelena TRI PUTA NAPUŠTALA Novaka! SVEKRVA Dijana je sprečila!

Kako SCANDAL! saznaje, Jelena je čak tri puta pomišljala da napusti Novaka Đokovića i ode! Prema rečima našeg izvora, inače Novakovog daljeg rođaka, da nije bilo Noletove majke Dijane, možda bi i bilo većih bračnih kriza, ali srećom se sve dobro završilo.

Jelena tri puta napuštala Novaka!

Nikad Jelena nije mislila da ode zauvek, ali je imala faze kad više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz – započinje naš izvor i dodaje:

Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja fondacije, poslova, javnosti…. Na sve to, imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta i tada je i njemu i njoj bilo najteže. Baš u tom periodu je imao i onaj niz poraza i mnogi su ga kritikovali, pa je Jelena u tim trenucima znala samo za tenziju. Novak se povlačio u sebe, zatvarao se u sobu, u samoću, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti, strani mediji ga nisu štedeli, a fanovi samo tražili da se vrati pobedama. Jelena je pokušavala da podigne Novaka na razne načine, pričala je sa njim danima i noćima, tražila je razne načine da ga odobrovolji i vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To je sve i Jelenu pogađalo, pa iako to nikada ne bi uradila, da bi ga trgla, govorila je i da će otići i neće se vratiti sve dok on ne bude stari Nole. Srećom, Dijana je sve to osetila i primetila na vreme, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada pomagala Jeleni oko dece i drugih obaveza, ali ju je i bodrila. Non-stop joj je kroz suze ponavljala: Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Kako sam ja mogla? Sama na Kopaoniku, restoran, Novakovi treninzi, dugovi, kuvanje sa tri muškarca… Samo budi uz muža i biće sve u redu, žene su stub porodice, ako ti padneš, pada sve! Zamisli kroz šta sam ja sve morala da prođem dok smo još bili podstanari i dok sam se uz to bavila i mužem i decom i borila se da svi preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi prebrodite ove teške trenutke – prepričava nam izvor i objašnjava:

Srećom Jelena je primenila Dijanine savete, a posvetila se i čitanju mudrih knjiga i drugih štiva koji spadaju u popularnu psihologiju. Okružila se ljudima koji su poznavali ove metode i sa ljudima koji su znali kako sve to prebroditi. Tada je Nole uveliko bio i depresivan, ali je ona uspela da ga izvuče primenjujući mudre Tesline savete iz jedne njegove knjige. I sam Novak je nakon tog perioda rekao za jedan strani dokumentarac kako ga je samo Jelena spasla i naterala da se digne, te okrene prirodi i mudrim mislima, meditacijama, religiji, veri, molitvama koje su blagotvorne za psihu i dušu. Govorio je da je bio poput dečaka koji noću jeca u mraku i ne može da pronađe izlaz, a da ga je Jelena vratila na pravi put. Tako je i bilo, posvetili su se i jogi, uspeli su da nađu mir. Jelena je uspela da Novaku promeni način razmišljanja, da ga psihički još više ojača, Nole se posvetio i izučavanju podizanja vibracije tela i uma uz pomoć molitve i meditacija, i evo pogledajte ih sada, uspeli su da prevaziđu sve i da postanu jači nego ikad – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL