Novak Đoković
Scandal

February 1, 2021 23:00

By

Monasi se mole ZA ZDRAVLJE Novaka Đokovića!

Nakon što je poznati francuski teniser Žo Vilfred Konga izjavio da bi bilo bolje da se Novak Đoković nije ni rodio i da bi voleo da on ne postoji, totalno su se uznemirili mnogi monasi i sveštenici, uopšte sveštena lica koja izuzetno cene Noleta i svesni su koliko je on posvećen veri i crkvi.

Trude se da ga zaštite od kletve koju mu je bacio poznati teniser!

Sva sveštena lica koja su čula ovu surovu kletvu i te kako brinu o Noletu. Smatraju da to nikako nije dobro po duh i auru našeg najboljeg tenisera. Čak i da je to neslana šala, opet smatraju da takve zle izjave nipošto nisu dobre i mnogo štete Noletu – objašnjava naš izvor i dodaje:

Zato su i počeli da čitaju molitve za spas i zdravlje našeg Noleta. Žele da spreče zlo koje mu se konstantno nadvija nad glavom. Plaše se da ga ne stigne neka bolest, te čitaju molitve i drže liturgije specijalno za Novaka, pominju i njega, i njegovu decu, Jelenu, roditelje… Daju sve od sebe da molitvama zaštite Novaka i da sačuvaju njegovu pozitivnu energiju koja je ključna za njegov opstanak i zdravlje. Svi smo videli kako je Nole bio na mukama pre nekoliko godina kada se skoro ceo svet urotio protiv njega. Tada se jedva izvukao, pa sada monasi koji ga cene i poštuju, udruženim snagama preventivno teraju svako zlo koje se obrušava na Noleta i time mu štite duh od nečasnih i zlih sila – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL