Star

17 Jula, 2021 12:00

Pijani pravili gluposti! Neca i Peca IZBAČENI sa žurke!

Neca Tik Tok i njegov brat blizanac Peca sa gala žurke u Šimanovcima otišli su pravo u Urgentni centar. Obojica su preterali s pićem, pa su gazili travnjake i rušili scenografiju u Imaginarijumu. Čak ih je i obezbeđenje nekoliko puta opominjalo, ali džaba!

Neca i Peca izbačeni sa žurke!

Neca se bahato ponašao i svađao sa obezbeđenjem, koje je na kraju moralo da reaguje! Izbacili su i njega i Pecu, a kako se Neca otimao ne želeći da ode sa žurke, tokom koškanja mu je povređeno rame i pocepana majica!

Imamo lakše telesne povrede. Neca ima povređeno rame, a ja povredu vrata i ruke koja mi je već bila u zavoju. Sve je krenulo kada smo zgazili tu travu koja ne sme da se gazi. Onda je Neca počeo da se svađa sa obezbeđenjem da ništa loše nismo uradili, ali su oni odlučili da nas ipak izbace sa žurke. Zadrugari koji su se našli u blizini mislili su da smo se Neca i ja posvađali i potukli, ali nismo. U svom tom gurkanju povredili smo se, pa smo pomoć potražili u Urgentnom centru. Umesto da uživamo i provodimo se do jutra, mi smo noć proveli kod lekara – objasnio je za Star Necin brat Peca koji nije želeo da potvrdi da su bili pod dejstvom alkohola i da je zbog toga za njih dvojicu žurka propala.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: E-STOCK