Scandal

1 Aprila, 2021 15:55

Necin brat OTKRIO: „Ne povlačimo TUŽBU, Bora je SPREMAN na sve!”

Nenad Lazić poznatiji kao Neca Tik Tok našao se u centru skandala nakon žestoke svađe sa Borom Santanom koja je prerasla u fizički obračun.

Neca i Bora na sudu?

Naime, Bori je izgubio strpljenje i udario Nenadu šamar zbog čega je momentalno kažnjen od strane Velikog šefa. Iako se Santana navodno pokajao zbog svog postupka, Necina porodica i dalje ne odustaje od tužbe, već zahteva da se Bora javno izvini Laziću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Santana (@borasantana)

Mislim da je Bora spreman na sve, zarad toga da se tužba povuče! Mi tužbu nećemo povući dok se on iskreno ne izvini Neci, a smatram da Neca njemu ništa nije uradio loše, a on njemu i te kako jeste! Pretio je on da će njega tužiti, ali mislim da nema na osnovu člega, ako mu je Neca izjavljivao kao neku ljubav, to sud ne zanima, jer mu ništa loše nije uradio – rekao je za Pink.rs  Necin brat blizanac koji se potom osvrnuo na odnos njegovog brata i Monike Horvat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝕄𝕠𝕟𝕚𝕜𝕒 𝕄𝕠 ℍ𝕠𝕣𝕧𝕒𝕥 👑 (@mo_horvat)

Monika je jedna prozdrljiva i alava devojka, jako je dvolična i ide mi na živce! Neca je uvek bio uz nju, a ona njega ponižava i vređa. Kada ga pitaju zašto su u svađi, ona ne dozvoli da on bilo šta kaže nego ga samo napada. On je njoj prao stvari, a ima psorijazu, uvek je uz nju, a ona misli da je jako pametna i da je iznad njega. Rekla mu je kako nije odgojen, a bilo bi lepo da prvo pogleda sebe! Ana je jedina koja ga štiti, i kada je Bora u pitanju i kada je Monika u pitanju, ona mu je prijatelj – zaključio je on.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ