Star

10 Avgusta, 2021 22:00

Milicu Kemez muva BOGATI frajer! Bora poludeo kad je saznao!

Milica Kemez neće ni da čuje za Boru Santanu od kako su joj stigle slike da je varao u Budvi. Otkazala je venčanje koje su planirali u septembru, i Boru blokirala svuda. Međutim, Santana se od muke spakovao i vratio nedelju dana ranije iz Crne Gore.

Milicu Kemez jure frajeri!

Kako Star saznaje, njemu su prijatelji javili da Milicu pokušava da smuva jedan mladi biznismen iz Beograda koji joj stalno piše i zove je da izađu na večeru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bora Santana (@borasantana)

Bora je poludeo od ljubomore kada je shvatio da ga je Milica blokirala i da ima bogatog udvarača. Nije više razmišljao šta da radi, već je na iznenađenje svih drugara sa kojima je bio u Budvi, spakovao svoje stvari i krenuo za Beograd. On voli Milicu i neće da dozvoli da je opet izgubi a još manje da je smuva neko drugi. Nedelju dana je trebalo da ostane na moru još i da tamo proslavi i rođendan, ali se on prošli petak vratio. Zakucao je Milici na vrata stana i ona je ostala u čudu kada ga je ugledala. Insistirao je da moraju da razgovaraju i molio je da ga ne ostavlja jer je voli i želi da sa njom stvara porodicu – priča za Star izvor blizak Santani.

PROČITAJTE: Bora Santana iskreno: Mirela i Milica Kemez su LJUTE na mene!

Međutim, Milica je baš besna i rekla je kako neće da čuje za Boru i da joj je muka od njegovih igrarija.

Pravi me godinama budalom, ne želim da mu dopustim to više. Gledaju me ljudi kao jadnicu zbog njega! Ispada da sam ja ta koja njega moli za ljubav, neću da radim to više. Blokiran je svuda, ne zanima me više – rekla je Milica drugarici s kojom je bila na bazenu, ali izgleda da se nije nadala da je Bori ipak stalo do nje. Nije ni slutila da će se on vratiti ranije i odložiti rođendan koji je planirao da slavi u Budvi. Ko zna, možda mu na kraju ipak oprosti…

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: E-STOCK