Star

14 Juna, 2021 22:00

Necina majka U SUZAMA: „Moj sin je dobio EPILEPSIJU zbog Bore Santane”

Dok se Neca Tik Tok bori sa zdravstvenim problemima izazvanim stresom, njegova porodica umire od brige i straha, naročito njegova majka Milena. Najteže im pada kada ga vide u alkoholisanom stanju, jer Neca napolju nikada ni kap alkohola nije popio.

Necina majka ređa tužbe!

Iznenađena sam od kada sam videla da moj sin polako postaje alkoholičar. Počeo je ozbiljno da pije, pa onda pravi skandale. Moj sin nikada nije imao epilepsiju. Epi napad koji mu se tamo desio je za mene i našu porodicu tragedija. Kako su mi rekli, to je od stresa zbog Kristijana Golubovića, a najgore je što ti napadi mogu da se ponove – objašnjava Necina majka Milena za Star i nastavlja:

Bora Santana će dobiti tri tužbe. Psovao je mog mrtvog sina. A vidim i da mu kao stavlja nešto u piće, šta li, ne znam ni sama. Plašim se da Neca možda pije neke lekove za smirenje, pa mu Santana to krade i stavlja u piće, od toga Neca poludi totalno. To stalno čitam u komentarima, to mi je strašno. Videće taj Bora kada izađe šta će biti. Ja se neću smiriti i neću ćutati. Na Necu sam mnogo ljuta što toliko pije alkohol. Samo da izađe normalan odande, a ja ću preuzeti tog Boru – zaključila je ona.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ