Cecina naslednica
Svet

December 19, 2022 11:36

By

Snaja po svekrvinoj meri: Gudelj pokazao novu devojku, da li vam je lepša od Anastasije FOTO

Nova devojka Dragiše Gudelja je lepotica

Nemanja Gudelj koji je u emotivnoj vezi sa Anastasijom Ražnatović već više od pola godine uživa u ljubavi uprkos spekulacijama da im baš i ne cvetaju ruže. U poslednje vreme, mnogo se priča o navodnoj netrpeljivost između Olivere Gudelj i Cecine naslednice a sve zbog otpraćivanja na Instagramu i razdvojenosti u Kataru dok su zajedno bodrile Nemanju na tribinama.

Pročitajte: Pre Anastasije Nemanja Gudelj voleo je ovu pevačicu a sad je stigla i direktna poruka od Cecine ćerke

Foto: ATA images

Osim što cela porodica Gudelj intrigira javnost svojom izuzetnom bliskošću, njihov emotivni život i privatnost jedna je od glavnih tema medija i pratilaca na društvenim mrežama. Tako je, naravno i Dragiša Gudelj na meti radoznalih paparazza koji nisu imali priliku, sve do danas da ga uslikaju sa prelepom devojkom po imenu Lana Lazarević.

Ona je dvadesetogodišnja manekenka koja studira na prestižnom američkom univerzitetu u Beču i čini se da je omiljena u porodici mlađanog fudbalera…

Pročitajte: Majka se za sve pita, Anastasija je prošlost – Ćerka poznatog sportiste zaintrigirala porodicu Gudelj (foto)

Foto: Rajko Ristić

Dragiša,   kojim je Anastasija otpočetka u idelanom odnosu, konačno je istupio sa novom devojkom u javnost i može se reći da svi očarani njenom lepotom. Uslikani su zajedno na aerodromu i bez obzira na jaku želju da se skriju od radoznalih pogleda, nije im uspelo. Zabeleženo je oštrim oko objektiva koliko je nova devojka Dragiše Gudelja prelepa, a mnogi i govore da je čak lepša od Anastasije, što je naravno individualno.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović presekla – Niko se više neće igrati sa mojim životom

Foto: Rajko Ristić

Da li je Lana nova snaja po meri svekrve Olivere još ne znamo, ali nove fotorgafije sa druženja, izlazaka i putovanja javnost s nestrpljenjem očekuje…

Foto: Rajko Ristić