Nemanja Gudelj
Svet

December 7, 2022 22:22

By

Misterija je rešena: Evo zašto je došlo do svađe između Gudelja i Anastasije

Svađa Anastasije i Gudelja dobila epilog

Anastasija Ražnatović navodno se posvađala sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom ispred hotela u Kataru, zbog toga što se on, dan uoči proslave osam meseci njihove veze, susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i s njom.

Pročitajte: Prepucavaju se preko Instagrama, majka ga želi samo za sebe – Anastasija i svekrva u emotivnom okršaju zbog Nemanje FOTO 

Fotografija Anastasije i Gudelja

Instagram

Njoj je zbog toga propalo iznenađenje koje mu je spremila, zbog čega je fudbaleru zamerila, ali su već sutradan rešili sve probleme i nastavili dalje. Ona od njega nije očekivala da se ne vidi s porodicom, već da i za nju pronađe malo vremena, te je zbog toga izbila svađa Anastasije i Gudelja.

Pročitajte: Gudeljeva majka priznala poraz od snajke – Nemanja i Anastasija fotografijama sve otkrili FOTO 

Odnos Anastasije i Gudeljeve majke

– Anastasija se bila potrudila da iznenadi Gudelja za osam meseci zabavljanja. Kada je čula da će selektor Piksi da dozvoli kratak susret porodica sa igračima, htela je da dođe kod njega u hotel i sve je bila organizovala. Ipak, navodno, baš se naljutila kada joj je Nemanja preko video-poziva rekao da će mu tada doći u posetu majka i sestra i da je bolje da ne dolazi kako ne bi došlo do neprijatnog susreta između njih tri. Njoj je bilo teško što nije mogao da nađe malo vremena i za nju, pa su navodno taj razgovor završili s povišenim tonom – započinje priču naš izvor blizak Ražnatovićevoj, pa nastavlja:

Pročitajte: Rat ne jenjava – Gudeljeva majka brutalno napala Anastasiju, Nemanja nije stao na pevačicinu stranu FOTO 

Instagram

Anastasija ipak nije htela da ostane nedorečena, pa je samoinicijativno otišla ispred hotel rano ujutru pred utakmicu sa Švajcarskom. Tu su nastavili svađu. Opet mu je rekla da je ljuta što nije imao vremena za nju, ali da mu ne zamera što se video s porodicom. Objašnjavala mu je da joj je propalo iznenađenje. Tada se, navodno, Nemanja baš iznervirao, pa joj je rekao da ga ne zamara više s tom pričom uoči važne utakmice sa Švajcarskom. On je insistirao da se vidi sa Oliverom i Vanjom, jer mu mnogo znači podrška njih dve, ali i dodao da mu je drago što je i ona došla da ga podrži. Pošto je pevačica tada govorila glasnijim tonom, fudbaler joj je rekao da ide u svoj hotel i da ga više ne blamira pred saigračima i da mora da ide na trening. Otišla je baš ljuta – dodaje izvor.

Pročitajte: Anastasija na pitanje o Gudelju dala neočekivani odgovor, svi ostali u šoku – Znam da nisam sa pravom osobom

Kada je malo ohladila glavu, Anastasija je shvatila da je ipak burno reagovala, pa je uoči utakmice sa Švajcarskom, koju je naša reprezentacija izgubila, na dresu s Gudeljevim prezimenom, koji je tada nosila, markerom dopisala: “Srećnih osam meseci!” Na samoj utakmici, prema priči izvora sa same utakmice, ona je bila jedna od najvatrenijih navijačica Srbije, a da su na kraju rešili sve nesuglasice, potvrđuje i to što ga je ona sačekala na aerodromu po povratku s Mundijala u Kataru, kao i njihov zajednički odlazak u Španiju, gde se trenutno nalaze. Svađa  Anastasije i Gudelja za sada je prošlost, ostaje da vidimo šta će se dešavati u odnosima s njegovom porodicom.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM