Svet

4 Avgusta, 2020 15:00

NOVA LJUBAV! Tamara Milutinović SMUVALA frajera sa ESTRADE!

Pevačica Tamara Milutinović koja se proslavila hitom „Hajde da zažmurimo“ nekoliko meseci je u vezi sa kompozitorom Sašom Nikolićem, saznaje Kurir.

OD PRIJATELJSTVA DO LJUBAVI!

On je nedavno predao papire za razvod braka i napustio stan u kojem je živeo sa suprugom, pa su se tada rodile simpatije među njima.

Kako kažu njihovi bliski prijatelji, Tamara mu se u tom trenutku našla kao podrška, ne sluteći da će se među njima roditi emocije. Jedno drugom su priznali da gaje jaka osećanja i uplovili u ljubavnu priču koja je iz dana u dan sve jača.

View this post on Instagram

Mnogo sam lep rodila me majka😂

A post shared by Sasa Nikolic (@sasko_nikolic) on

Izbegavali su da se pojavljuju zajedno kako bi sakrili svoju vezu od očiju javnosti, a Tamara je u januaru govorila:

„Ja sam neko ko se, kad voli, preda potpuno. Uvek sam spremna za ljubav i potpuno se predam tome, ali čekajte prvo da nađem izabranika, pa će biti i venčanja.“

Saša je, inače, naslednik čuvenog kompozitora, aranžera, instrumentaliste i pevača Milorada Miće Nikolića, koji nas je napustio u aprilu 2018. godine. Poslednjih godina je napisao brojne hitove za Mariju Šerifović, Aleksandru Mladenović, Nadicu Ademov i mnoge druge.

Ni Tamara ni Saša nisu se oglašavali na ovu temu, a kada će prestati da se kriju, pokazaće vreme.

NOVI SVET! BIKOVIĆ prolazi kroz PAKAO, brat MONAH se moli za njegov život! Pevači zaratili, KORONA ili PARE? Ilda na LEKOVIMA zbog GUBITKA BEBE! Zbog JK verenica turskog glumca POLUPALA APARTMAN!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM