Snimak Jelene i Novaka
Svet

July 23, 2022 15:00

By

Dosta mu je svega! Novak brani Jelenu: Reč protiv nje neću da čujem

Novak brani Jelenu, neće da dozvoli da je napadaju bez razloga

Prozivke na račun Jelene Đoković traju već dugo, a sada se Noletova draga opet našla na meti negativnih komentara zbog svojih odevnih kombinacija. Uz najstrašnije uvrede zbog izbora haljine, zlobnici su negativno poredili njen stajling sa modnim izdanjem Saške Veselinov, devojke Đorđa Đokovića. Sve ove priče došle su i do Novaka koji je stao u odbranu supruge u čemu su ga podržali roditelji Dijana i Srđan, ali i brat Đorđe.

Novak brani Jelenu

– Noletu je žao Jelene. Malo malo pa se neko zakači za nju iako ona za to ne daje povoda. Do sada nije reagovao na negativne komentare, niti je demantovao bilo kakve priče, nije ga briga šta se o njemu govori, ali mu je krivo kada pljuju i omalovažavaju Jelenu koja je divna supruga i posvećena majka. Naročito su ga zaprepastili komentari da se folira, da je prevrtljiva, da ne poštuje ni muža ni njegovu porodicu što zapravo nema veze sa istinom. Pa videli ste i sami da su se Jelena i Dijana zajedno pojavile na Novakovom meču na Vimbldonu. Jeleni i Noletu je tada bila i godišnjica, a Dijana im je čestitala i rekla da je izuzetno ponosna na njih jer odo- levaju svim izazovima i imaju divnu porodicu. Naravno, svi smo mi različiti, ali daleko od toga da između nje i snaje ima zle krvi – kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Nema skupih igračaka, niti luksuznog nameštaja – Evo kako izgleda soba Novakove i Jelenine dece (foto)

Novak brani Jelenu

Ivan Vučićević

– Sve i da je bilo nekog nesporazuma oni su to rešili u svoja četiri zida. Pa u kojoj porodici svi isto misle? Oni su divni i normalni ljudi, ne mešaju se u život jedni drugima, poštuju se i podržavaju. Novak je svestan da će o njemu kolati i dobre i loše priče, ali povređuje ga kad blate njegovu porodicu. Oni su najdragocenije što ima, vredniji su od svakog trofeja i svake pobede. Da nije njih, njihove podrške i ljubavi možda ne bi ni dospeo tu gde je sada, oni su njegov vetar u leđa, pa koga će da brani ako neće njih – dodaje naš izvor.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: GAJA