Recept Novaka Đokovića svet portal svet
Svet

April 30, 2023 22:00

By

Ubuduće ćete Jelenu gledati drugim očima: Novak otkrio kakva je zaista njegova supruga

Novakova izjava o Jeleni je poptuno iznenađujuća

Novak Đoković je pre više od deceniju pobrao simpatije srpskog naroda, a kako se penjao na ATP listi, tako je sticao fanove širom sveta. A, sada, kada je postao najbolji teniser svih vremena, postao je i jedan od omiljenih sportista na planeti.

Pročitajte Novak Đoković učinio sve da ne rasplače majku – Rekli su mu jednu stvar i on je odmah reagovao 

Novakova izjava o Jeleni

Instagram

Pored toga što je najbolji teniser, Nole je neverovatno duhovit, zabavan, veliki humanista, patriota… Zbog svega ovoga i jeste toliko voljen. Što se baš i ne bi moglo reći za njegovu suprugu Jelenu. I dok je svuda u svetu hvale zbog njenog načina života, u Srbiji je upravo zbog toga kritikuju.

Pročitajte Novak Đoković otkrio kad će se penzionisati – A, evo u kakvom će raju živeti kad završi karijeru VIDEO 

Novakova izjava o Jeleni

Instagram

Lepoj Jeleni često se pripisuje da je nagovorila Novaka da prestane da jede meso, da se umesto crkvi okrene raznim guruima… Pored toga kritikuju je da se oblači preskromno, zbog toga što se pojavljuje nenašminkana…

Pročitajte Jelena Đoković još jednom ostavila sve bez teksta – Salva kritika upućena joj je zbog ovoga FOTO 

Novakova izjava o Jeleni

Ata images

Sve ono što bi joj u normalnom svetu bio plus, kod nas joj je minus. Međutim, Novakova izjava o Jeleni mnogima će promeniti mišljenje o njoj.

Jelena je najkompletnija osoba koju poznajem. Otvorena i puna podrške. Uz nju rastem, kao što se trudim da ona raste uz mene – rekao je Novak za Story i time svima stavio do znanja kakva je zaista njegova supruga.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM