Zdravlje Cece Ražnatović
Svet

June 29, 2023 14:41

By

Ceca progovorila o novom dečku: Bio joj je potreban, dosta je sve sama radila

Novi dečko Cece Ražnatović moraće da prođe brojne testove

Prva sezona šou programa “Ceca i deca”, koji se emituje svakog petka na Blic televiziji, uskoro će biti završena, a u petak će biti prikazane dve epizode u kojima ćemo moći da vidimo šta se proteklih dana dešavalo u porodici Ražnatović. A, ono što će posebno obradovati gledaoce su kadrovi sa Cecinog spektakularnog koncerta u Nišu.

Pročitajte Da budem srećna u ljubavi, to je želja – Ceca Ražnatović prvi put progovorila o partneru FOTO 

Novi dečko Cece Ražnatović

Ata images

I baš pred koncert u Nišu Ceca izgovorila je jednu rečenicu koja bi mogla da nagovesti da će se folk diva upustiti u novu romansu.

– Dosta sam ja bila muško – rekla je u jednom trenutku Ceca, verovatno aludirajući na to da je većinu svog života provela sama i brinula o stvarima o kojima bi brinuo njen partner da ga je imala.

Pročitajte Nesreća nikada ne ide sama – Ceca zabrinuta za Veljka, mnogo je uznemirilo upozorenje koje je dobila 

Novi dečko Cece Ražnatović

Ata images

S obzirom na to da je decu odavno zbrinula, a da se poslu posvetila i više nego što je trebalo, verujemo da je folk diva rešila da konačno misli malo i na sebe, te da će dozvoliti da ljubav ponovo ušeta u njen život. Ipak, novi dečko Cece Ražnatović bi morao da prođe brojne testove kako bi se ona upustila u ozbiljnu vezu. Prvi je, naravno, da se, pored toga što se njoj dopada, dopadne i njenoj porodici, koja je Ražnatovićki ispred svega.

Pročitajte San o velikoj i srećnoj porodici se zauvek srušio – Ceca saopštila tužne vesti u vezi sestre Lidije 

Novi dečko Cece Ražnatović

Blic TV

Pošto su se Anastasija i Veljko, ali i Cecina sestra odselili iz vile u Ljutice Bogdana, nije isključeno da će se u dogledno vreme u nju useliti muškarac uz koga će folk diva da ostari.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, BLIC TV