Dragi Gudelj operisan
Svet

December 22, 2022 14:30

By

Od silne ljubavi ostao je samo ugriz: Reči Olivere Gudelj dugo će se pamtiti a evo kome su upućene

Objava Olivere Gudelj nikom nije najjasnija

S obzirom na to da se već neko vreme spekuliše o netrpeljivosti Olivere i snaje Anastasije Ražnatović, sve su jače tvrdnje da su među njima odnosi zahladneli. Duži vremenski period nismo ih videli zajedno na porodičnim okupljanjima, a i u Kataru Nemanju su bodrile odvojeno.

Pročitajte: Olivera Gudelj i Duško Tošić obelodanili ljubav – Fotografija koja će mnogima pomutiti razum FOTO

Instagram

Tasa je provela kvalitetno vreme s Nemanjom, imali smo prilike da vidimo i fotografije, ali su kolale priče i da su se žestoko posvađali tokom svetskog prvenstva. Ipak, kako su navodili domaći mediji oni su te nesuglasice rešili, nastavili svoju ljubav, ali, šta je sa svekrvom?

Pročitajte: Olivera Gudelj konačno saopštila šta misli o Anastasiji – Posle njenih reči više ništa nije isto

Foto: Instagram

Sa Oliverom više ne postoje interakcije na Instagramu a nedavno smo pisali i o tome da su se otpratile. Ipak, s vremena na vreme, kako naiđe neka nova informacija o njihovom odnosu, Olivera putem story priče objavi interesantne citate koji pratioce i fanove navedu na pomisao da je svaka reč upućena protiv Cecine naslednice.

Pročitajte: Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj

Svađa Anastasije i Gudelja

Ata images

Sigurni smo da greše, jer zašto bi Olivera tako nešto radila. Ipak, reči su dovoljno jake, seku kao mač i uvek mogu da se protumače pogrešno.

A, šta mislite kome je upućena poruka koju je Tasina svekrva objavila juče?

Pročitajte: Olivera Gudelj doživela nervni slom – Sin joj zbog Anastasije zabio nož u leđa FOTO

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram